Ünlü Bozdoğan sobaları depremzedeler için yola çıktı
155 okunma

Ünlü Bozdoğan sobaları depremzedeler için yola çıktı

ABONE OL
11 Şubat 2023 17:40
Ünlü Bozdoğan sobaları depremzedeler için yola çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinden deprem bölgesine özel olarak üretilen ısı gücü yüksek 1000 Adet Bozdoğan Sobaları gönderildi. Aydın iline özgü olarak üretilen ünlü Bozdoğan sobaları, deprem bölgelerine gönderilmeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de ünlü Bozdoğan Kıl çadırlarının deprem bölgelerinde kurulumlarına başlanılacağı öğrenildi.
Bozdoğan ilçesinde üretilmekte olan ve deprem bölgeleri için özel olarak üretilen 1000 adet ünlü Bozdoğan Sobaları kamyonlara yüklenerek deprem bölgesine gönderildi.
Kahramanmaraş merkezli olarak ardı ardına 2 kez meydana gelen ve 10 ili yıkarak yerle bir eden yüzyılın depremi olarak tanımlanan çifte depremin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Aydın ili başta olmak üzere tüm ilçelerde yardım için seferberlik ilan edildi.
Bozdoğan ilçesi de bu depreme kayıtsız ve duyarsız kalmadı. Yiyecek, içecek, çeşitli gıda maddeleri giysi ve diğer ihtiyaç maddelerinin yanı sıra Bozdoğan Kaymakamlığı ve hayırsever vatandaşlar tarafından 4 günde hazırlanan 1000 adet Bozdoğan Sobaları kamyonlarla deprem bölgesine gönderildi.
Bozdoğan Sanayi çarşısında soba üreticilerinden olan Nedim Aktaş, “Bozdoğan Sanayi sitesinde bulunan ve soba üretimi yapmakta olan 3 işletme sahibi arkadaşlarımız ile birlikte deprem bölgesine Bozdoğan Sobası üretimlerimiz devam ediyor. İlk olarak 1000 adet Bozdoğan Sobalarımızı hazırladık ve Deprem bölgesine kamyonlarla gönderdik. Gece ve gündüz çalışarak deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için soba üretimine devam ediyoruz. Yine önümüzdeki günlerde de ünlü kıl çadırlarımızı deprem bölgelerine giderek depremzedelerin üşümemeleri ve barınmaları için kurmaya başlayacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP