Usta Oyuncu Haluk Bilginer Sahnede Fenalaşıp Hastaneye Kaldırıldı
136 okunma

Usta Oyuncu Haluk Bilginer Sahnede Fenalaşıp Hastaneye Kaldırıldı

ABONE OL
14 Mart 2023 10:28
Usta Oyuncu Haluk Bilginer Sahnede Fenalaşıp Hastaneye Kaldırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haluk Bilginer, Kadıköy’deki sahnelediği “Kundakçı” isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde aniden fenalaştı. Usta oyuncu Haluk Bilginer, ambulansla Acıbadem’deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Bilginer’in sağlık durumuyla ilgili ekip arkadaşları da ilk açıklamayı yaptı.

Son olarak Babadizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu Haluk Bilginer hayranlarını korkuttu. Caddebostan Kültür Merkezi’ndeki “Kundakçı” isimli tiyatro oyunuyla sahnede olan Bilginer, ikinci perdede fenalaştı.

SAHNEDE FENALAŞTI

68 yaşındaki ünlü oyuncu seyircilerin alkışları eşliğinde ambulansla hastaneye uğurlandı. Tedavisi süren Bilginer’in bilincinin açık olduğu öğrenildi.

EKİP ARKADAŞLARINDAN AÇIKLAMA

Bilginer’in kurucusu olduğu Oyun Atölyesi de usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda “Merak eden sevgili seyircilerimiz, bu akşam oyunda Haluk Bey’in tansiyonu düşmüştür. Durumu şimdi gayet iyi. Sizlere sevgilerini ve saygılarını yolluyor.” ifadeleri kullanıldı.

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANI DA PAYLAŞTI

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Tiyatromuzun usta ismi değerli Haluk Bilginer’in bu akşam Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahnelediği ‘Kundakçı’ oyunu sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı bilgisini üzülerek aldım. Kendisine acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP