Vatan Partisi Nazilli’de Kendini Tanıttı
269 okunma

Vatan Partisi Nazilli’de Kendini Tanıttı

ABONE OL
2 Şubat 2023 15:41
Vatan Partisi Nazilli’de Kendini Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Hangar Kafe’de bugün saat 10:00’da Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, Aydın İl Başkanı Doğan Özkan ve Nazilli İlçe Başkanı Zühre Genişel ile Vatan Partisi’nin seçim siyasetlerinin tanıtımı konulu basın toplantısı gerçekleşti. Konuşmalarını yapan Başkan Ayvalı, Vatan Partisi’nin dünya görüşlerini, ideolojilerini anlatarak basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.

 

‘TÜRKİYE SİYASETİNDE ETKİLİ BİR PARTİ’

Seçim çalışmaları kapsamında duraklarının Aydın olduğunu belirten Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, “ 3 günlük programın ikinci ayağı Nazilli oldu. Tüm dünyada da olduğu gibi Türkiye’de de bir takım değişiklikler yaşanmaya başladı. Bu büyük değişiklerin yaşanmasında partimizin belirleyici bir rolü var. Vatan Partisi bildiğiniz üzere Türkiye siyasetinde etkili olan bir partidir. Vatan Partisi Türkiye’nin bağımsızlık rolü üstlenmesinde önemli bir aracıdır. Bu değişiklerin farkında olarak seçimlere giriyoruz. Seçime gittiğimiz süreçte ülkemizde yabancı tehditlerin ağırlaştığı bir süreç. İçinde bulunduğumuz ekonomik kriz ise bizi dış tehditlere karşı kırılgan hale getiriyor. Bu sebeple biz Vatan Partisi olarak önümüzdeki seçimlerde iki temel noktayı önemsiyoruz. Birincisi vatanın birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı ve güvenliğidir. İkinci husus vatandaşın refah düzeyidir, bu da üretimle mümkündür. Biz bu konuda taviz vermeyeceğiz.”

 

 

‘SİZLER GİBİ AYDINLILAR GİBİ BİR ADAY’

Vatan Partisi olarak halk ile iç içe olduğunu dile getiren ve bu böyle gitmez diyenlerin partisi olduğunu belirten Başkan Ayvalı, “Sokağa çıktığımızda bu sorunları Cumhur ittifakı’da, altılı masada çözemez diyen oran yüzde 46’dır. Bu yüzde hemen hemen yüzde 50’lik potansiyeli Vatan Partisi çözebilir. Vatandaş altılı masaya HDP ile ittifakı dolayısıyla güvenemiyor. Biz HDP’nin kapatılmasını savunuyoruz. Cumhur ittifakına güvenememelerinin sebebi ise içinde bulunduğumuz ekonomik kriz ile baş edememesi, rüşvet ve torpil gibi birçok sebepten kaynaklanıyor. Bu yüzde 50’lik kesim aslında kararsız değil. Hiçbirine oyunu vermemekte kararlı bizde onlara seçebilecekleri bir partinin, adayın olduğunu göstererek imkan sunuyoruz. Vatan Partisi barajı geçecek mecliste yerini alacaktır. Partimizin Genel Başkan adayı Doğu Perinçek’tir. Bu aday sizin gibi Aydınlılar gibi yaşayan bir adaydır” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP