Vatandaştan Muhalefetin Patates Soğan Siyasetine Tepki
195 okunma

Vatandaştan Muhalefetin Patates Soğan Siyasetine Tepki

ABONE OL
22 Nisan 2023 13:19
Vatandaştan Muhalefetin Patates Soğan Siyasetine Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlçede kıraathane ziyaretleri yaparak vatandaşlarla buluşan Abak, “14 Mayıs akşamı gerek Cumhurbaşkanımıza, gerek partimize vereceğiniz destekle inşallah onları patates çuvalı, soğan çuvalı gibi siyasi arenadan fırlatıp atacaksınız. Bizim buna inancımız tamdır” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Nazilli’de temaslarını sürdüren Abak, Hasköy, Samailli, Kavacık ve Kaşıkçılar mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kıraathane ziyaretinde bulunan Abak, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Ziyarette, vatandaşların derdini dinleyen ve isteklerini tek tek not alan Abak, ülkenin çok kritik bir seçime girdiğini belirterek, Millet İttifakı’nın sürekli olarak Kandil’dekilerle temas halinde olduğunu söyledi. Ülkeyi bölmeye ve parçalamaya çalıştıklarını ifade eden Abak, “Çanakkale şehitlerimiz, kurtuluş savaşı şehitlerimiz ve yüz binlerce şehidimiz toprak altında yatıyor. Her bir karışı onların kanlarıyla sulanmış bu coğrafyada diyorlar ki biz bu ülkeyi böleceğiz, parçalayacağız çünkü öyle emrediliyor. Milletimiz buna izin vermeyecektir” diye konuştu.
Abak’a ziyaretleri sırasında Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ve yönetim kurulu ile partililer eşlik etti.

VATANDAŞTAN MUHALEFETİN SOĞAN SİYASETİNE TEPKİ

Kavacık Mahallesi’nde kıraathane ziyareti yapan Abak, vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinledi. Abak’ın konuşması sırasında Millet İttifakı’na tepki gösteren bir vatandaş, “Muhalefet eline almış bir soğan. Soğanla muhalefet yapıyor. Böyle bir düşünce var mı?” dedi. Vatandaşın eleştirisine cevap veren Abak, “Bunların her dönem yaptıkları siyaset; patates, soğan siyasetidir. İnşallah siz 14 Mayıs akşamı gerek Cumhurbaşkanımıza, gerek partimize vereceğiniz destekle inşallah onları patates çuvalı, soğan çuvalı gibi siyasi arenadan fırlatıp atacaksınız. Bizim buna inancımız tamdır” diye konuştu.

“ÜLKEYİ BÖLMEYE VE PARÇALAMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Millet İttifakı’nın emirleri Kandil’den aldığını ifade eden Abak, “Millet İttifakı olarak sürekli Kandil’dekilerle temas halindeler ve talimatı oradan alıyorlar. Üzücü olan karşı cenahın Cumhurbaşkanı adayı ilk pazarlık yapmaya bunların yanına gidiyor. Çünkü talimat dışarıdan geliyor, gideceksin diyor onlara. PKK sözcüleri ne diyor, oradan Türk ordusu çekilecek, operasyonlar duracak, Irak ve Suriye’den çekilecek diyor, özerklik diyor. Burası önemli özerklik deyip geçmeyin, demokraside özerklik böyle çok basit bir kelime gibi geliyor ama onun anlamı federasyondur. Yarından sonra HDP’li belediyelerde diyecekler ki arkadaş özerkliği tanıdıysanız biz ayrılırız. Bunun adı bölünme ve parçalanmadır. Bizim Çanakkale şehitlerimiz, kurtuluş savaşı şehitlerimiz ve yüz binlerce şehidimiz toprak altında yatıyor. Her bir karışı onların kanlarıyla sulanmış bu coğrafyada diyorlar ki biz bu ülkeyi böleceğiz, parçalayacağız çünkü öyle emrediliyor. Milletimiz buna izin vermeyecektir. 14 Mayıs günü gereken cevabı sandıkta verecektir” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP