Vekil YAVUZ, CHP Aydın İl Başkanı’nın Açıklamalarına Tepki Gösterdi
149 okunma

Vekil YAVUZ, CHP Aydın İl Başkanı’nın Açıklamalarına Tepki Gösterdi

ABONE OL
23 Şubat 2023 12:11
Vekil YAVUZ, CHP Aydın İl Başkanı’nın Açıklamalarına Tepki Gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi’nin Cumhurbaşkanı hakkında yaptığı açıklamaya AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz sert çıktı.
Vekil Yavuz, yaptığı açıklamada;”

BRE DENSİZ VATANSEVERLİK DESTEKLE OLUR, KÖSTEKLE DEĞİL

Cumhurbaşkanımız, tüm Bakanlıklarımız ve kurumları, AFAD, Jandarma, Kahraman Silahlı Kuvvetlerimiz, sağlık ekiplerimiz, madencilerimiz, gönüllüler her kesimden vatandaşlarımız, bu depremle mücadelenin bir parçası olarak bir ve beraber şekilde kenetlenerek yardıma koştuğunu birileri görmek istemese de, bizler ve milletimiz ilk günden itibaren gördük ve görmeye devam ediyoruz. Tabii birilerinin nasıl şirazesinden çıkarak, depremden menfaat elde etmek için çabaladığını da görüyoruz.

6 Şubat’ta gerçekleşen iki büyük deprem felaketinin ilk saatlerinden itibaren afet bölgesinde çalışmalara başladık. Asrın felaketi olarak nitelendirilen süreç içerisinde biz insanların kurtarılması, enkazın kaldırılması, barınma ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışıyorken, ülkemizden ve 100’den fazla ülkeden binlerce arama kurtarma personeli sahada çalışıyorken birilerinin yıkım siyaseti izleyerek kullandıkları dil ne yazık ki toplumumuzu zehirleyen bir dil haline gelmiştir. CHP Aydın İl Başkanı da bu dili kullananlar arasına katılmıştır.

Vatanseverlik birlik ve beraberlik ruhunun öneminin yüksek olduğu şu günlerde destekle olur, köstekle olmaz…

 

ACIYA FİTNEYLE, YALANLA KOŞANLARI BU MİLLET AFFETMEYECEK

Devlet ve millet bir arada elindeki tüm imkanlarla depremzedelerin acılarını sarmaya çalışıyor. Bunu göremeyen, milletle hemhal olmayan güruh, başka alemde yaşayan, zihinlerini ve vicdanlarını başkalarına kiraya veren insanlar olduklarını, Türkiye’nin en büyük sorununun muhalefet olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldular.

Bizler bu siyasetin de, toplumsal birlikteliğin de zehirlenmesine izin vermeyeceğiz. Acıya fitneyle, yalanla koşanları bu milletin asla affetmeyeceğini geçmişte defalarca gördük…

Dünyanın en büyük deprem felaketlerinden birini yaşıyorken siyaset yapmak, bu cümlelerle muhatap olmayı gerektirir.
Her şeye rağmen bir olacağız, beraber olacağız, birlikte yaralarımızı sararak kardeşliğimizi pekiştireceğiz.”sözlerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP