Vekil Yavuz, Vatandaşla Bir Arada
939 okunma

Vekil Yavuz, Vatandaşla Bir Arada

ABONE OL
2 Nisan 2023 14:22
Vekil Yavuz, Vatandaşla Bir Arada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Geldiği Nazilli’de vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, merkez Yıldıztepe ve kırsal Dallıca Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip tek tek sorunlarını dinledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Nazilli bölgesinde sıklıkla vatandaşlarla bir araya gelip buluşmaya ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Geldiği Aydın’da ziyaretlerini incelemelerini ve vatandaşların sorunlarını dinlemeyi sürdüren Aydın Milletvekili Metin Yavuz Söke ilçesinde ziyaret inceleme ve sorunları dinlemesinin ardından ikinci durağı da Nazilli ilçesi oldu.

-AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz geldiği Nazilli’de sokak sokak kahve kahve gezip vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Nazilli ziyaretlerinde Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Milletvekili Aday Adayı Mustafa Abak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç ve partililerde hazır bulunarak Merkez Yıldıztepe ve Kırsal Dallıca Mahallelerinde vatandaşla bir araya geldiler.

Milletvekili Metin Yavuz, geldiği Nazilli’de beraberindekilerle çeşitli mekan ve işyerleri ile kıraathanelerde mahalle halkıyla sohbet edip sorun ve sorunlarını ve taleplerini dinledi. Sorunların çözümü için bulunduğu yerden telefon ile ilgili yerlere talimatlar verdi. Nazilli başta olmak üzere tüm Aydın il genelinde tüm sorunların çözümlenmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

(FOTOĞRAFLI)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP