Vekil Yavuz Yeniasya Yazarı Salihoğlu’nun Yazısına Karşı Açıklama Yaptı
294 okunma

Vekil Yavuz Yeniasya Yazarı Salihoğlu’nun Yazısına Karşı Açıklama Yaptı

ABONE OL
23 Şubat 2023 19:11
Vekil Yavuz Yeniasya Yazarı Salihoğlu’nun Yazısına Karşı Açıklama Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’ye ağır eleştirilerde bulunan Yeniasya yazarı Latif Salihoğlu’na karşı AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz açıklama yaptı.

Açıklamasında; “Sözde Nur’cu Yeni Asya Gazetesi yazarı Latif Salihoğlu, yaşadığımız deprem felaketini Aydın mitingine bağlayarak akla ziyan açıklamalarda bulunmuş.

Vatana ve millete hizmet etme derdi olmayan, zerre faydası bulunmayan bu zihniyetin basın ayağındaki “sözde” temsilcileri, kara propagandalarını ve komplo teorilerini gün geçtikçe artarak sürdürüyor.

Acı gerçek şu ki her geçen gün kendilerini yalanlayan, söyleyecek tek bir yeni sözü dahi olmayan ruh hali içerisinde saçmalıklar sarmalına girmiş haldeler. Düşünce ve söylemlerinin Rahmetli Şehit Başbakanımız Adnan Menderes’in ve şehit arkadaşlarının ruhuna okunan fatihâlardan rahatsız olmaya kadar vardığını görmek üzüntü vericidir. Kalbini ve beynini ipotek ettiren, batıl bir dille toplumu yönlendirmeye çalışan bu kişilerin ağzından çıkanları kulaklarının duyması gerekmektedir.

Düştükleri bu çıkmaz durumu görüyoruz ve anlıyoruz, bu hastalıklı zihniyeti önce Allah’a sonra milletimizin vicdanına havale ediyoruz.

 

HADDİNİ AŞAN VE AKLA İZANA UYMAYAN İFADELERLE TOPLUMU ZEHİRLEMEK İSTEYENLERE KARŞI MÜCADELEMİZ HER ALANDA SÜRECEK

 

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bugüne kadar her zaman milletin yanında olunmuş, yıllardır karşılaşılan her probleme karşı günün gereklerine uygun adımlar başarıyla atılmıştır. Tüm bu adımlar, milletimizin refahı, huzuru ve mutluluğu içindir. Bizler, inancımız gereği her şeyin Allah’tan geldiğine inanırız. Yaşadığımız bu depremde de sorunların üstesinden milletimizle beraber Allah’ın izniyle geleceğiz. Yaşanan gelişmelerin odağında oturduğu yerden haddini aşan ve akla izana uymayan ifadelerle toplumu zehirlemek isteyenlere karşı mücadelemiz her alanda sürecektir. Kendi karanlık dehlizlerinde kurguladıkları siyasi ayak oyunları ve kinleri içerisinde boğulmaya mahkum olacaklar” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP