Yesevi Hareketi Derneği Aydın Temsilciliği İskenderun’a Gidiyor
316 okunma

Yesevi Hareketi Derneği Aydın Temsilciliği İskenderun’a Gidiyor

ABONE OL
3 Mart 2023 19:27
Yesevi Hareketi Derneği Aydın Temsilciliği İskenderun’a Gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yesevi Hareketi Derneği Aydın temsilciliği hazırladıkları 450 ailelik kuru gıda , temizlik malzemesi , oyuncak , çorap , çamaşır, bebek bezi, ıslak mendil, kağıt havlu, tırnak makası, soba, kıyafet, çocuklar için atıştırmalık hazırlayarak depremden etkilenen İskenderun ‘a gidiyor.

Depremin ilk günü hazırladıkları 400 battaniye ve yorgan , su, ekmek ve gıdayı Gaziantep Nurdağı ilçesine götürüp depremzede ailelere elden teslim ettiler. Dönüşte 27 ton kömürü yine Gaziantep Nurdağı ve Islahiye’ye gönderdiler. Akabinde 3 araçla 300 paket gıda, hijyen malzemesi, bebek bezi, temizlik malzemelerini Maraş, Pazarcık, Elbistan ve Adıyaman’a götürdüler. Bu sefer de İskenderun’a doğru yola çıktılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yesevi Hareketi Derneği Aydın il başkanı Hidayet Karabay, ‘Hayırsever vatandaşlarımıza ve Yesevi gönüllüsü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Yolculuğa bizimle katılan Yesevi Hareketi Derneği Batı Anadolu bölge başkanı Ahmet Atay, Selçuk Beyaz, Birol Ülgennoğlu, Kuyucak temsilcimiz İlhan Özcan, Gökhan Özekin, Yasin Toka, Yalçın Öztürk ve gönüllü arkadaşlarımız var. Allah razı olsun. Var olsun Yesevi Hareketi’ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP