Yol sorununa neşteri Kürşat Başkan vurdu
111 okunma

Yol sorununa neşteri Kürşat Başkan vurdu

ABONE OL
3 Nisan 2023 13:47
Yol sorununa neşteri Kürşat Başkan vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Sanayi Mahallesi’nde 40 yıldır yapılmayı bekleyen yola Başkan Özcan neşter vurdu.

Her gün mahalle mahalle gezerek vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yeni Sanayi Mahallesi 1004 Sokak’ta yıllardır yapılmayı bekleyen yol için çalışmaları başlattı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık 3 bin metrekare alanda stabilizasyon işlemleri gerçekleştirildi.

TÜM YOLLAR BİR BİR YAPILACAK
Bordür işlemlerinin tamamlanmasının ardından parke taşı döşeme çalışmalarının başlatılacağını kaydeden Başkan Özcan; “Yeni Sanayi Mahallemizde geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın öncelikli talebi 1004 Sokak’ın yapılması oldu. Biz de henüz bir hafta geçmeden hızla çalışmalarımızı başlattık. Yolumuzu en kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine açacağız. Nazillimizin dört bir yanının modern, kullanışlı ve uzun ömürlü yollara sahip olması için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah ihtiyaç ivediliğini gözeterek hazırladığımız program çerçevesinde tüm yollarımızı bir bir yapacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP