YOLUN AÇIK OLSUN ‘BERKAY’
160 okunma

YOLUN AÇIK OLSUN ‘BERKAY’

ABONE OL
2 Mart 2023 11:43
YOLUN AÇIK OLSUN ‘BERKAY’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eşin Group Nazilli Belediyespor’a 2018 yılında katılan ve kulübümüzün değişik alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra 2021-2022 sezonunda profesyonel futbol hayatına başlayan 7 Ocak 2004 doğumlu orta saha mevkiinde görev alan genç futbolcumuz Berkay Aydoğmuş, bugün Siyah-Beyaz renkler altında son antrenmanına katıldı. Genç futbolcumuz, gerçekleştirilen antrenmanda takım arkadaşlarına veda etti. Teknik direktörümüz Mesut Toros ve oyuncularımız, Berkay’ın sırtına vurarak uğurladı.

“SÜPER LİG’E YÜKSELEN KARDEŞİMİZ OLDU”

Takımımız ile birlikte antrenmana katılan Berkay’a futbolcularımız ve teknik Direktörümüz Mesut Toros hoşçakal dediler. ‘Bizlere gurur verdin’ diyen Teknik Direktörümüz Mesut Toros; “Son yapılan görüşmeler sonrasında transferi konusunda Süper Lig temsilcisi İstanbul Başakşehir ile anlaşma sağlandığını öğrendik. Kulübümüz alt yapısından yetişip Süper Lig’e yükselen bir kardeşimiz oldu. Kendisine başarılar diliyoruz. Allah yolunu açık etsin.’’ Dedi.

 

“HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Kendisinin yetişmesi başta olmak üzere transferinde emeği olan herkesin hakkını helal etmesini istiyorum diyen Berkay Aydoğmuş; “5 sene önce kapısından girdiğim kulübümden bugün itibariyle daha büyük hedefler için ayrılıyorum. A takıma yükseldiğim günden beri bana abilik kardeşlik yapan herkese çok teşekkür ederim. Belki gidiyorum ama bir yanım hep burada Nazilli’ de olacak” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP