Yarım Asırlık Tecrübe
267 okunma

Yarım Asırlık Tecrübe

ABONE OL
12 Aralık 2022 15:57
Yarım Asırlık Tecrübe
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Nazilli ilçesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük kooperatifi ÖR-KOOP, 44 yılını başarıyla geride bıraktı.

 

Nazilli’de 1979’da 7 süt üreticisi tarafından kurulan Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ÖR-KOOP, 110 dönüm arazi, 151 personel, 64 aracı, süt alım ve işletme tesisleri, yem fabrikası, soğuk hava tesisleri, paketleme tesisi, fidan üretim tesisi, satış marketleri ve kahvaltı salonu ile üreticilerine hizmet veriyor.

 

Kooperatif Başkanı Ünal Önal ÖR-KOOP’un 44’üncü yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Resmi kayıtlarımıza göre 1979 yılı 11 Aralık’ta bölgemizde süt üreten 7 üreticimiz tarafından kurulan kooperatifimiz, bugün 3 bin 178 ortağı, 110 dönüm arazisi, 151 personelimiz, 64 aracı, süt alım ve işleme tesisleri, yem fabrikası, soğuk hava tesisleri, paketleme tesisi, fidan üretim tesisi, satış marketleri, kahvaltı salonu ile üreticilerimize hizmet etmeye devam etmektedir. Kuruluşundan bugüne emeği geçen ancak vefat ederek aramızdan ayrılan nice ortaklarımızın mekanları cennet olsun, halen yaşayan adlarını unuttuğumuz, unutmadığımız tüm herkese, geçmişte görev almış başta tüm yönetim kurulu başkan ve üye ortaklarımıza, denetleme kurulumuzda yer almış nice ortaklarımıza, emek veren gelmiş geçmiş yüzlerce çalışanımıza, 44 yılda ürettiği sütünü kooperatifimize satarak güç veren nice üreten ortaklarımıza ve beraber çalıştığımız tüm firma ve kişilere üreticilerilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Kooperatifimiz onlar sayesinde var oldu ve var olmaya devam ediyor. Bugün kuruluş günümüzde bizleri hatırlayan tüm dostlarımıza, üreten ortaklarımıza selam ve saygılarımızı sunuyoruz. Kooperatifimiz sizlerle güzel” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP