Ahmet Deniz Atabay, depremzedeleri konakladıkları otelde ziyaret etti
94 okunma

Ahmet Deniz Atabay, depremzedeleri konakladıkları otelde ziyaret etti

ABONE OL
25 Şubat 2023 14:17
Ahmet Deniz Atabay, depremzedeleri konakladıkları otelde ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Didim ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından ilçeye gelen depremzedeleri konakladıkları otellerde ziyaret edip, ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Başkan Atabay, “Bu zorlu süreci beraber atlatacağız” dedi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 ilde yıkıma neden oldu. Bu iki depremin acısını yaşarken bu defa Hatay merkezli 6.4 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Depremin ardından Türkiye depremzedelere yardım için tek vücut oldu. İlk etapta gıda ve giyecek yardımı yapılan depremzedelerin bir kısmı geçici olarak barınmaları için başka şehirler gönderildi. Aydın’a gelen depremzedelerden bir bölümü de Didim ilçesindeki otellere yerleştirildi.

Depremzedeleri kaldıkları 5 otelde ziyaret eden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, bir süre sohbet edip, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Depremin yaralarını birlikte saracaklarını belirten Başkan Atabay, “Deprem bölgelerinden ilçemize gelen depremzede vatandaşlarımızı konakladıkları otelde ziyaret ettik. Her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bu zorlu süreci beraber atlatacağız” dedi. Ziyarette Başkan Atabay’a CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak da eşlik etti.(DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP