AK Parti Nazilli Belediye Başkan Aday Esat Ergüler NGC’yi Ziyaret Etti
97 okunma

AK Parti Nazilli Belediye Başkan Aday Esat Ergüler NGC’yi Ziyaret Etti

ABONE OL
5 Şubat 2024 12:26
AK Parti Nazilli Belediye Başkan Aday Esat Ergüler NGC’yi Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Nazilli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Adaylığı açıklanır açıklanmaz çalışmalarına hız kazandıran Ergüler, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘Asrın felaketi’nin’ yıldönümünde depremi anarak sözlerine başlayan Ergüler;” Öncelikle ben şunu söylemek istiyorum bundan tam bir yıl önce büyük bir felaket geçirdik. Kahramanmaraş merkezli Türkiye’nin 14 ilini kapsayan. Türkiye’nin yüz ölçümünün büyük bir kısmını kapsayan 50 bin vatandaşımızı kaybettiğimiz bir o kadar da vatandaşımızın yaralandığı çok elim bir felaket geçirdik. Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük bir devlet. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları çok Yüce gönüllü vatandaşlar.”

“BENİM HİZMET YAPMA AŞKIM VAR”

Nazilli’lilerden çok büyük bir destek gördüklerini belirten Ergüler;” Siyasi büyüklerimizin bana verdiği bu göreve laik olmaya çalışacağım. Bundan öte de aday adayı olabilme noktasında Nazilli’li hemşehrilerimizin inanılmaz bir desteğini gördük. Şuan da aday olarak karışınızdayım bu sorumluluğun farkındayım. Çok büyük bir yükün olduğunu biliyorum. Nazilli’li hemşehrilerimie daha iyi hizmet vermek adına tekrardan karşınıza geldim.

Benim hizmet yapma aşkım var. Vatandaşımızın dan çok ayrı bir Belediye başkanlığı yapmıcam. Nazilli’de yaşayan hemşerilerimizin istek ve arzuları ne ise onun doğrultusunda Belediyecilik yapacağım.” dedi.

“DEDİKODU’DAN İBARET”

Yapılan eleştirilerin dedikodudan ibaret olduğunu dile getiren Ergüler;” Bir başka eleştiri de Jantsa Nazilli’ye gelecekmiş ben yer vermemişim 2004 yılında belediye başkanlığına adayım o zaman Ay TV vardı canlı yayındayım bu soru soruldu bana Özlem hanım o zaman CHP Aydın Milletvekili dedim ki Özlem hanım programa bağlanabilir Sayın Şefik Çerçioğlu programa bağlanabilir Sayın Ercan Çerçioğlu bağlanabilir eğer bana yazılı değil sözlü bile bir talepleri varsa ben Belediye Başkan adaylığından ayrılıyorum dedim. İlk beş yüz arasında olan jantsa’nın beyin takımı organize sanayiler varken gidip başka bir yerde fabrika kurmaz. Bunlar beni yıpratmak adına kamuoyuna zarar vermek adına yapılan dedikodular.” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP