Ali Çetinkaya Galericileri Ziyaret Etti
171 okunma

Ali Çetinkaya Galericileri Ziyaret Etti

ABONE OL
19 Ocak 2024 23:44
Ali Çetinkaya Galericileri Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Nazilli’nin en aktif belediye başkan adayı’ ünvanını sonuna kadar hak eden Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, dur durak bilmiyor. Nots Galericiler Sitesi’ni ziyaret eden Çetinkaya, galericilerden 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedi.

Yerel Seçimlere doğru bir parti haricinde tüm siyasi partilerin belediye başkan adaylarını açıkladığı Nazilli’de, Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, ‘sahanın en aktif belediye başkan adayı’ olarak her kesimin ve herkesin takdirini topluyor.

Her gün ilçenin dört bir yanındaki düğün ve hayır cemiyetlerinde ya da parti tarafından organize edilen ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nin son ziyaret noktası, 24 blok ve yaklaşık 90 işyerinden oluşan Nots Galericiler Sitesi oldu.

Sitedeki tüm esnafı ziyaret edip, tek tek tokalaşan Ali Çetinkaya; “Ben bu toprakların, Nazilli’nin ve dahası sizlerin bir evladıyım.”, “Doktor değilim, avukat değilim; şehirden anlayan, kentsel dönüşümü gerçekleştirebilecek bir İnşaat Mühendisiyim”, “İdeoloji değil, hizmet zamanı!”, “Destek verin, Nazilli’nin durağan kaderini pozitife çevirelim” ifadeleriyle 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedi.

SÜRPRİZ İÇİNDE SÜRPRİZ!

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya’nın Galericiler Sitesi ziyaretinde uğradığı dükkanlardan biri de; Nazilli Manifaturacılar Odası Başkanı Hüdai Tosun ile oğulları Raşit, Onur ve Mehmet’in sahipleri olduğu Tosun Auto oldu. Başkan Tosun ile ayaküstü sohbet eden Ali Çetinkaya, bugün babası ve ağabeylerine sürpriz yapan Bahçeşehir Koleji 3. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Buğlem Naz Tosun’un karne heyecanına da ortak oldu. Elini öpüp karnesini paylaşan Buğlem Naz’ın notlarını inceleyen Çetinkaya, küçük kızı harçlıkla ödüllendirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP