Ali Çetinkaya Sümer Ve Çapahasan’ı Ziyaret Etti
62 okunma

Ali Çetinkaya Sümer Ve Çapahasan’ı Ziyaret Etti

ABONE OL
8 Şubat 2024 14:28
Ali Çetinkaya Sümer Ve Çapahasan’ı Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, partililerle birlikte Sümer ve Çapahasan Mahallesi esnaflarını gezdi, vatandaşlarla sohbet etti.

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını, ilçenin dört bir yanında dur durak bilmeden sürdürüyor.

Sümer Mahallesi Muhtarı Erdoğan Dilbaz ve Çapahasan Mahallesi Muhtarı Mustafa Karaburun’un da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında ilk olarak Sümer Mahallesi esnaflarıyla selamlaşan Ali Çetinkaya, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

HİZMET, EKİP İŞİ!

Sümer’de başlayıp Çapahasan’da sona eren esnaf ziyaretini kahvehanede vatandaş buluşması ile birleştiren Ali Çetinkaya’ya, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Çetinkaya, seçime kısa bir süre kala hem büyükşehir hem de ilçe belediyesinin Nazilli’nin belli noktalarında başlattığı yol çalışmalarının göz boyamaktan başka birşey olmadığının altını çizdi. Çetinkaya, “Altyapısı yenilenmeyen yolu yarın Aski, Enerya, Aydem ya da belediyenin kendisi tekrar kazacak. Bu harcanan sizlerin parası. Biz köylümüze, çiftçimize tarımsal sanayiyle, kooperatifçilikle kazandıracağız derken, aynı şekilde bize emanet edilenlere de sahip çıkacağız. Belediyenin her kuruşu değerlidir; Nazilli’nin yarınları için, bu toprağın çocukları için…” şeklinde konuştu.

Siyasete, Nazilli’ye hizmet etmek için girdiğini ifade eden Çetinkaya, hizmetin de ekip işi olduğunu bildiklerini ifade etti. Projelerinden bahsederek, gelecek vizyonunu paylaşan Ali Çetinkaya, soruları cevapladı, günün anısına vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

TAKSİCİLERE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ!

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya ve partililer, günün sonunda Otogar Taksi durağını ziyaret ettiler. Cinayete kurban giden meslektaşları için tüm taksicilere başsağlığı dileyen Çetinkaya, geçtiğimiz günlerde infiale neden olan taksiciye yönelik tehdit olayını da esefle kınadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP