Ali Çetinkaya’ya Perşembe Pazar’ında Büyük İlgi
268 okunma

Ali Çetinkaya’ya Perşembe Pazar’ında Büyük İlgi

ABONE OL
18 Ocak 2024 22:23
Ali Çetinkaya’ya Perşembe Pazar’ında Büyük İlgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşları selamladı. Yaklaşık üç saat süren pazar ziyaretinde vatandaşların büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Çetinkaya, bu teveccühe layık olmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde destek istedi.

Mahalle ziyaretlerini ve esnaf buluşmalarını aralıksız sürdüren Memleket Partililer, Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya liderliğinde sahada basılmadık alan, sıkılmadık el bırakmamakta kararlı…

31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlere doğru çalışmalarının temposunu iyiden iyiye arttıran Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, bölgenin en bilinen ve en büyük pazarı olan Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşla buluştu.

Esnaflara ‘hayırlı işler’ dileyen Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, hem evini ve çocuklarını çekip çeviren hem de evinin ekonomisine katkı sunan kadın esnaflara ayrı bir ihtimam gösterdi. Çetinkaya; ‘Analarım’, ‘Ablalarım’ diyerek seslendiği kadın esnaflara, “Cennet sizlerin ayaklarının altında. Ne kadar mübarek insanlarsınız. Bu dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir.” ifadelerini kullandı.

Bin bir emekle ürettiği mahsulünü vatandaşla buluşturan esnaflara özellikle teşekkür eden Ali Çetinkaya, vatandaşlara da ‘hayırlı pazarlar’, ‘bereketli alışverişler’ dileklerinde bulundu. Yolunu kesen vatandaşların isteklerini ve şikayetlerini dinleyerek not aldıran Çetinkaya, “Mühür sizlerin elinde, 31 Mart’ta mührünüzü bizim için kullanır, bizlere teveccüh gösterirseniz, işte o günden sonra nelerin değiştiğinin, belediyenin nasıl yönetildiğinin farkını bizzat yaşayarak göreceksiniz.” şeklinde konuştu.

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya ve ekibi, yaklaşık üç saat süren pazar ziyaretinin tatlı yorgunluğunu, Uzun Çarşı’da Aydın Pazarlı’nın işlettiği Çarşı Çay Ocağı’nda çay-simit keyfi ile giderdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP