Ali Çetinkaya’ya Resmi Tatil Yok!
82 okunma

Ali Çetinkaya’ya Resmi Tatil Yok!

ABONE OL
22 Ocak 2024 08:00
Ali Çetinkaya’ya Resmi Tatil Yok!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya ve partililer, haftasonunun ikinci gününde hayır mevlidlerine katıldı, Hamidiye Mahallesi ziyareti gerçekleştirdi. “Ali Çetinkaya resmi tatil yapmaz mı?” diye soran bir vatandaşa cevaben Çetinkaya, “Bugün de 1 Nisan’dan sonra da bize resmi tatil yok. Nazilli’ye hizmet için yola çıktık!” ifadelerini kullandı.

Haftasonunda da dur durak bilmeden Nazilli’nin dört bir yanında vatandaşlarla buluşan Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Pazar gününü hayır mevlidlerine ve mahalle ziyaretine ayırdı.

‘Yerel Seçimlerin en çalışkan belediye başkan adayı’ olarak hafta içi, hafta sonu demeden 31 Mart Seçimleri için saha çalışmalarını kesintisiz sürdüren Ali Çetinkaya; Pazar gününü Uzunçam, Hamidiye ve Dallıca Mahallelerindeki etkinliklere ayırdı.

ALİ ÇETİNKAYA’YA RESMİ TATİL YOK!
Partililer ile birlikte, Uzunçam Mahallesi’nde Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü emeklisi Yener Karataş’ın annesi merhume Feride Karataş ve babası merhum Yaşar Karataş’ın hayrına düzenlediği mevlide katılan Ali Çetinkaya, ahirete intikal etmiş tüm geçmişimize rahmet dileyerek, hayırlarının kabul olmasını temenni etti.
Buradan Hamidiye Mahallesi’ne geçen Ali Çetinkaya ve ekibi, köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Hüseyin Tosun’un da eşlik ettiği ziyarette konuşan Ali Çetinkaya; Kürşat Engin Özcan başta olmak üzere, Haluk Alıcık, Aytekin Kaplan, Esat Ergüler, Yavuz Kaynar, Ahmet Şensan, Akın Dönmez, Mehmet Yüzügüler ve diğer belediye başkanlarının mutlaka Nazilli için birşeyler yaptığını belirterek, bu isimlere teşekkür etti. Ancak yapılan hizmetlerin kimisinin eksik kaldığını, kimisinin yanlış yapıldığını ve dolayısıyla da bugün Nazilli’nin il olmayı hakedecek bir noktada olmadığını ifade eden Çetinkaya, yapmak istediklerini ve gelecek vizyonunu vatandaşlarla paylaştı.

Bir vatandaşın Ali Çetinkaya ile olan diyaloğu ise tebessüm ettirdi. Sosyal medyadan takip ettiğini söyleyerek, “Ali Çetinkaya’ya resmi tatil yok mu?” diye soran vatandaşa Çetinkaya, “Bugün de 1 Nisan’dan sonra da bize resmi tatil yok. Atide göstereceği gelişme ile vilayet merkezi olacak denilen Nazilli’ye hizmet için, geleceği birlikte inşa etmek için yola çıktık!” ifadelerini kullandı.
Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkanı Ali Çetinkaya ve arkadaşlarının son durağı ise Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Derneği oldu. Dernek Başkanı Ecevit Savaş’ın davetine icabet eden Çetinkaya, CHP’li Demir Korkmaz’ın babası merhum Selim Korkmaz için düzenlediği mevlid hayrının kabul olmasını dileyerek, taziyelerini sundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP