Ali Çetinkaya’ya Salı Pazarında Büyük İlgi
79 okunma

Ali Çetinkaya’ya Salı Pazarında Büyük İlgi

ABONE OL
6 Şubat 2024 21:12
Ali Çetinkaya’ya Salı Pazarında Büyük İlgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret eden Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, esnafa ‘hayırlı işler’, vatandaşlara ‘iyi pazarlar’ dileğinde bulundu. Büyük ilgi gören Çetinkaya, depremin yıldönümünde kaybettiklerimizi de unutmadı.

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Ali Çetinkaya, herkesle tek tek tokalaştı, büyüklerinin ellerini öptü. Halkın içinden, halkla iç içe olduğunu her fırsatta gösteren ve ziyaret ettiği her noktada büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Ali Çetinkaya, pazar esnafına ‘hayırlı işler’, vatandaşlara da ‘iyi pazarlar’ dileğinde bulundu.

KURTAR BİZİ ALİ!

Vatandaşların ilgisine kayıtsız kalmayan Ali Çetinkaya, özellikle kadın esnaflarımızın tezgahlarına uğrayarak, “Bu dünyanın yarısını siz kadınlar, diğer yarısını ise yine sizlerin yetiştirdikleri oluşturuyor.” dedi. “Sizlerin hakları ödenmez” dediği annelerin ellerini öpen Çetinkaya, “Cennet siz annelerin ayağı altındadır. Sizler bizim başımızın tacısınız.” diyerek hem dua hem de destek istedi.

“Kurtar bizi bunlardan Ali!” diyerek seslenen esnafla sohbet eden Çetinkaya, “Seçim hakkı sizde; destek vereceksiniz, bizler de inşallah bu şehrin başkanı olacağız. Ama makam için değil, Nazillimizi yarınlara taşımak için!” diyerek sandığı işaret etti.

Kooperatifçilik ve tarımsal sanayileşmenin önemini vurgulayan Ali Çetinkaya, Nazilli markasını oluşturacağını bir kez daha dile getirdi.

NAZİLLİ’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ!

Depremin yıldönümünde gerçekleşen ziyarette, kaybettiklerimizi anarak ölenlere rahmet, milletimize de sabırlar dileyen Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, insanımızın deprem gerçeğini unutmadan yaşaması gerektiğini ve gerekli tedbirleri, önlemleri önceliği haline getirmesi gerektiğinin altını çizdi. Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı: “Ben İnşaat Mühendisi olarak, yerin altını da üstünü de iyi bilirim. Depreme dirençli kentleri yapacak olan mühendislerdir. Ben de o yüzden diyorum ki; ‘Daha güçlü, daha gelişmiş Nazilli’yi birlikte inşa edeceğiz.’ Böylesine büyük bir acıyı bir daha yaşamamak dileklerimle, Nazillili hemşehrilerimin kandilini de kutluyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP