Başkan Kaya Destek İstedi!
113 okunma

Başkan Kaya Destek İstedi!

ABONE OL
26 Şubat 2024 15:33
Başkan Kaya Destek İstedi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya, Nazilli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek basın açıklamasında bulundu.

Takım için destek isteyen Kaya, ‘yanlız kaldık’ dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından verilen vaadlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini dile getiren Kaya;”Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, bize her türlü destek olacağını söylemişti. Sezon başında biz de ona göre yola çıktık sonuçta Kulüp Başkanlığı aylık iki buçuk milyon gibi gideri olan bir iş. Biz başladık, belediyeden hiç destek almadan iyi su parası da gelmedi. Kulübe biz kalan yönetimle kendi bütçelerimizle takımı bugüne kadar getirdik artık tıkanmak üzereyiz sonuçta bu takım Şahin kayanın takımı değil biz bu Kulüp sezonun başında ortada kalmasın diye mücadele verdik.

“BİZ NAZİLLİSPOR’UN EN TALİHSİZ DÖNEMİNDEYİZ”

Nazillispor’un en talihsiz dönemlerinden birinde başkanlık yaptığını belirten Kaya;” Biz Nazillispor Kulübünün en talihsiz Kulüp Başkanlığını yapıyorum. Ben bugüne kadar hep Belediyenin bütçesiyle yönetilmiş bir Kulüp. Benim Belediyeden bugüne kadar aldığım para 1 milyon 600 filan başka da hiç para almadım. Bundan sonrasına artık ciddi anlamda desteğe ihtiyacımız var. Bir tek Cüneyt korkmaz’dan destek aldık. Diğer Adaylardan telefon bile almadık. Bu takım benim dördüncü evladım diyen arkadaşlar bu takım kimin üçüncü dördüncü evladıysa lütfen sahip çıksın. Şimdi sahip çıkma zamanı seçimden sonra destek olmanın bir manası yok. Yine söylüyorum bu takım Şahin Kayanın takımı değil, Nazillinin takımı ben her zaman söyledim ciddi anlamda Nazillisporu bu şekilde yönetecek başarıya yükseltecek biri varsa hemen kongre yaparım problem yok. Lütfen evladım diyenler takıma artık sahip çıksın biz artık sınırlarımızı zorluyoruz çünkü Belediyeden hiç bir şekilde destek almıyoruz.” dedi.

“SAHİP ÇIKMAYACAKLARSA EVLADIM DEMESİNLER”

Sadece konuşarak takıma sahip çıkılmadığını, konuşuyorlarsa takıma da destek vermeleri gerektiğini savunan Kaya;” Zor durumdayız artık personel maaşlarını ödeyemez hale geldik. Nazilli spor bizim diye konuşmasınlar konuşuyorlarsa da lütfen sahip çıksınlar kimse yanlış anlamasın. Ben zaten bu takımı alırken de takım siyasetten uzaklaşırsa başarılı olur demiştim ama maalesef her şekilde Kulüpü siyasetin içine sokmaya çalışıyorlar. Ben birçok adayla görüştüm takımın durumu ortada dedim şuan sahip çıkın yani dedim. Madem bu takım şehrin takımı şimdi sahip çıkılması lazım eğer takıma sahip çıkmayacaksınız da kimse Nazillispor benim üçüncü evladım dördüncü evladım diye bahsetmesin bir tane eski klüp Başkanı gelip maç izlemedi ben bütün STK başkanlarına forma yaptırdım. Hepsini tek tek gezdim mesela Ticaret odası başkanı Nuri Arslan ben kendisine forma takdim ettim destek istedim kendisi bana 10 yıl önce 30 bin borç verdiğini önce onu ödemem gerektiğini söyledi. Bu mu yani takıma sahip çıkmak buna bütün STK Başkanları da dahil.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP