Başsavcılık’tan Operasyonla İlgili Açıklama Geldi!
692 okunma

Başsavcılık’tan Operasyonla İlgili Açıklama Geldi!

ABONE OL
5 Ocak 2024 17:06
Başsavcılık’tan Operasyonla İlgili Açıklama Geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, sabah saatlerinde Nazilli Devlet Hastanesinde gerçekleşen operasyonla ilgili açıklamada bulundu. Gözaltı sayısı 9’a yükseldi.

Sabah saatlerinde Nazilli Devlet Hastanesinde gerçekleşen ‘yeşil reçete’ operasyonunda, beyin cerrahı olarak görev yapan R.Ü.G’nin hastalarına yeşil reçete ilaçları yazarak eczane üzerinden piyasaya sürüp uyuşturucu bağımlılarına sattığı iddia edildi.

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada;”Sağlık Müdürlüğü ve Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından paylaşılan bilgilerin ihbar olarak değerlendirildiği ve soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

İl Jandarma Komutanlığı ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yeşil reçeteye tabi ilaçları usulsüz şekilde sattıkları ileri sürülen şüphelilere sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Kamu görevlisi 1 doktor, 2 eczacı kalfası ve 2 hastane işçisinin de bulunduğu R.Ü.G., B.T., İ.K., Ş.K., V.G., M.G., C.D., G.Ö, H.C isimli şüpheliler adreslerinde yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların adreslerinde yapılan aramalarda bazı reçete ve dijital materyaller ele geçirildiği belirtildi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP