Beşiktaş’ın yıldızı Emrecan Uzunhan trafikte saldırıya uğradı! 4-5 ay sahalardan uzak kalacak
  • Aydın Halk Haber
  • asayiş
  • Beşiktaş’ın yıldızı Emrecan Uzunhan trafikte saldırıya uğradı! 4-5 ay sahalardan uzak kalacak
143 okunma

Beşiktaş’ın yıldızı Emrecan Uzunhan trafikte saldırıya uğradı! 4-5 ay sahalardan uzak kalacak

ABONE OL
23 Temmuz 2023 00:44
Beşiktaş’ın yıldızı Emrecan Uzunhan trafikte saldırıya uğradı! 4-5 ay sahalardan uzak kalacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’a genç oyuncusu Emrecan Uzunhan’dan korkutan bir haber geldi. Siyah beyazlı takımın savunmacısı Emrecan Uzunhan, trafikte saldırıya uğradı.

Ufak çaplı bir kazaya karışan genç stoper, polisi beklerken kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. hastaneye giden oyuncunun ilk tespitlere göre hamstring kaslarında yırtılma meydana geldi.

4-5 AY YOK

64bc1c71a46860180cea0a97

Hamstring kasında hasar alan futbolcu 4-5 ay arası sahalardan uzak kalacak. Emrecan Uzunhan, geçen sezon İstanbulspor’dan 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alındı.

Geçen sezon uzun süreli sakatlık da yaşayan 22 yaşındaki stoper Emrecan Uzunhan, siyah beyazlı formayla 6 maçta sahaya çıktı ve 1 asiste imza attı.

SALDIRGAN YAKALANDI

adsiz-tasarim-1-2

Emrecan Uzunhan’a saldıran F.B. isimli şahıs polis ekiplerince yakalandı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs, “darp, hakaret, kasten yaralama” suçlarından hakkında yürütülen tahkikat işlemelerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

“EN AĞIR CEZAYI ALMASI İÇİN…”

serhan-cetinsayadan-futbol-koyu-projesi-aciklamasi

Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Çetinsaya paylaşımında “Emrecan her şeyden önce bizim kardeşimiz. Böyle bir şey asla kabul edilemez. Türk Adaletine güveniyoruz! Futbolcumuza alçakça saldıran kişilerin ve özellikle Yavuz D. isimli namerdin en ağır şekilde ceza alması için camia olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız.” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ’TAN AÇIKLAMA GELDİ

F1qZT01WwAQPCf9

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Emrecan Uzunhan, bugün maddi hasarla sonuçlanan zincirleme trafik kazasına karışmış, kazanın ardından yapılan tutanak tutma işlemi sırasında bir trafik magandasının saldırısına uğramıştır. Saldırının ardından Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesi neticesinde, uyluk arka adale grubu tendon yapışma bölgesinde (biseps femoris, semimembranosus) 4. derece hasar saptanan oyuncumuzun cerrahi tedavisine başlanmıştır. Futbolcumuz Emrecan Uzunhan’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Menfur saldırıyla ilgili başlatılan adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı ifade eder, Emrecan Uzunhan’a acil şifalar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

EMRECAN’DAN İLK MESAJ!

thumbs_b_c_a56fe89313db924b302e6fcaf7d8d04e

Yaşanan olayların ardından Emrecan Uzunhan paylaştığı mesajda “Arayan, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP