“BİZ Kavgaya Değil Hizmet Etmeye Geliyoruz”
186 okunma

“BİZ Kavgaya Değil Hizmet Etmeye Geliyoruz”

ABONE OL
29 Ocak 2024 15:06
“BİZ Kavgaya Değil Hizmet Etmeye Geliyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, haftanın son gününde Kızıldere Mahallesi’ndeki mevlide katıldı, akşam da Demirciler ve Kozdere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Meslek Edindirme ve Hobi Geliştirme Merkezi, Eğitim & Sertifika Programları ve Arıcılık Kursları projelerinden bahseden Çetinkaya, “Biz kavga etmeye değil, hizmet etmeye geliyoruz.” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin daveti ile Cuma gününü Ankara’da, Cumartesi gününü İlçe Başkanlığı’nın grup toplantıları ile geçiren Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, pazar günü de Nazillili vatandaşlarla buluştu.

Haftanın son gününde Demirciler ve Kozdere Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya ve İlçe Yönetim Kurulu, vatandaşlarla köy kahvesinde bir araya geldi, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedi.

PROJELERİNİ AÇIKLADI, DESTEK İSTEDİ!

İlk olarak Demirciler Mahalle Muhtarı Mesut Arı ile bir araya gelen Ali Çetinkaya, akabinde köy kahvesinde vatandaşlarla selamlaştı, kendini tanıtarak seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İlçe başkanlığının ve Ali Çetinkaya’nın sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan ziyarette, Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya projelerinden dördünü daha Nazillililerle paylaştı.

Türkiye genelindeki en yüksek üretim rakamlarına sahip olan ilimizin gururu incir, kestane başta olmak üzere zeytin, narenciye, çilek, çam fıstığı gibi ürünlerin işlenerek katma değerli ürünlere dönüşmesi için kooperatifleşmeyi gerçekleştireceğini, meyve suyu fabrikası ve hayvan barınakları kuracağını daha önceki ziyaretlerinde açıklayan Ali Çetinkaya, “Ev hanımlarını ve işsiz gençlerimizi istihdama katmak için ‘MESLEK EDİNDİRME VE HOBİ GELİŞTİRME MERKEZİ’ni kuracağız.

Tekstil İşletme ihtiyaçlarının karşılanması ve ev hanımlarını aile ekonomisine katkı sağlayan bireyler yapmak için ‘SERTİFİKA PROGRAMLARI’ düzenleyeceğiz.

İşsiz gençlerimizi iş sahibi yapmak, sanayi ve diğer tüm alanlarda istihdam edilmek üzere ihtiyaç duyulan alanlarda yetişmiş sertifikalı ve mavi yakalı çalışan ihtiyacını karşılamak için ‘EĞİTİM PROGRAMLARI’ düzenleyeceğiz. Bunu da Ticaret Odamızla birlikte gerçekleştireceğiz.

Türkiye’de kestanenin yüzde 80’inin üretildiği bölgemizde kestane yetiştiriciliğinin yapıldığı yerlerde ‘ARICILIK KURSLARI’ düzenleyeceğiz. Çünkü kestane balı çok değerli ancak maalesef fazla bilinmiyor.” diyerek yeni projelerini açıkladı.

Konuşmasında; hükümetle de, büyükşehirle de, ticaret odasıyla ve diğer tüm kurum ve kuruluşlarla barışık geçineceklerinin altını çizen Çetinkaya, “Biz kavga etmeye gelmiyoruz, hizmet etmeye geliyoruz.” şeklinde konuştu.

Demirciler sakinlerinin sorularını cevaplayarak, vakit ayırdıkları için teşekkür eden Ali Çetinkaya, ziyaret sonunda Muharrem Ulus’un (75) hiç çıkarmadığı fötr şapkasını takarak, objektiflere poz verdi. Şapkanın hikayesi ise 1987 yılına dayanıyor. Hem siyasi yasağının sona ermesi hem de Hüsamettin Cindoruk’un istifa etmesi ile 1987 yılında Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı olan ve o günlerde Ankara Güniz Sokak’ta ikamet eden Süleyman Demirel, kendisini ziyaret eden Muharrem Ulus’a bu şapkayı hediye ediyor. Nazilli’de yaklaşık 12 yıl muhtarlık da yapmış olan Muharrem Amca, yıllardır DYP’li (yeni adıyla Demokrat Parti) olduğunu ama bu seçimde Ali Çetinkaya’yı destekleyeceğini açıkladı.

HALKIN İÇİNDEN, HALKLA İÇ İÇE!

Kozdere Mahalle Muhtarı Ahmet Güler’in karşıladığı Ali Çetinkaya, köy kahvehanesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi, herkesle tek tek tokalaşarak selamlaştı. Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan Ali Çetinkaya, projelerinden bahsederek gelecek vizyonunu paylaştı. Nazilli’nin yanlış yönetildiğini, köylüye çiftçiye sahip çıkılmadığını belirten Çetinkaya, 31 Mart’ta kendisine gösterilecek teveccüh ile İnşaat Mühendisi olmanın avantajıyla Kentsel Dönüşümü ve şehirciliği, köylü çocuğu olmanın avantajıyla da kooperatifçiliği gerçekleştireceğini vurguladı.

Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan ve ardından da bir klasik haline gelen okey oyununda vatandaşlara eşlik etmeden duramayan Ali Çetinkaya, samimiyeti ve doğallığı ile halkın içinden, halkla iç içe bir Belediye Başkan Adayı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP