Bozdoğan Belediyesinden Çocuklara Anlamlı Etkinlik
120 okunma

Bozdoğan Belediyesinden Çocuklara Anlamlı Etkinlik

ABONE OL
26 Nisan 2024 14:08
Bozdoğan Belediyesinden Çocuklara Anlamlı Etkinlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bozdoğan Belediyesi, çocuklar ve aileleri için keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 27 Nisan Cumartesi günü saat 16:00’da Bozdoğan Şehir Stadında düzenlenecek olan geleneksel çocuk şenliği, çocukların ve ailelerinin katılımıyla renklenecek.

Şenlik kapsamında çocuklara yönelik pek çok etkinlik yer alacak. Yüz boyama standı, şişme oyun parkı, müzik ve çeşitli yarışmalar gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerle çocuklar keyifli bir gün geçirecekler. Ayrıca, oyun grupları ve ve ikramlar çocukların yüzlerinde gülümsemeye neden olacak.

Şenlikte ayrıca uçurtma etkinliği de düzenlenecek. Bozdoğan Belediyesi, katılımcı çocuklara ücretsiz uçurtmalar dağıtarak hem eğlenceli bir zaman geçirmelerini sağlayacak hem de gökyüzünde renkli bir şölen sunmuş olacak.

Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, etkinliğin çocukların mutluluğu için düzenlendiğini belirterek, tüm çocukları ve ailelerini şenliğe davet ederek, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, mutluluğumuz, yaşam kaynağımız. Bozdoğan Belediyesi olarak her daim çocuklarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Tüm çocuklarımızı ve değerli ailelerini 27 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Şehir Stadımıza doyasıya eğlenmeye bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Bozdoğan Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği bu etkinlik, çocukların enerjisi ve neşesiyle dolu bu özel gün, unutulmaz anılarla dolu bir deneyim sunacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP