Bozdoğan’da Saklı Cennet, ‘Ege Doğa Park’
1185 okunma

Bozdoğan’da Saklı Cennet, ‘Ege Doğa Park’

ABONE OL
7 Mayıs 2024 09:46
Bozdoğan’da Saklı Cennet, ‘Ege Doğa Park’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde Akçay Nehri kenarında yer alan Ege Doğa Park, ailelerin tercih ettiği önemli bir adres haline geldi. Çocuklar için eğlence alanlarının bulunduğu yerde aileler için yemek, mangal ve ailelere de su ve yeşilin iç içe geçtiği Akçay Nehri kenarında dinlenme imkanı sağlıyor.

Piknik yapma imkanı, restorant, otopark, oyun parkı ve kamp alanı gibi birçok fırsat sunan alan, adeta Aydın’ın saklı cenneti. Sıcak yaz günlerinde ailesiyle birlikte vakit geçirmek isteyenler, geniş yeşil alanları ve Akçay Nehri’nin serin sularında keyifli anlar yaşadı.

Ege Doğa Park’ında keyifli bir piknik deneyiminin yanı sıra, doğanın sessizliği içinde dinlenme imkanı sunuyor. Alan ayrıca, çevredeki güzel manzaralar eşliğinde doğa yürüyüşlerine de ev sahipliği yapıyor. Piknik alanının yanı sıra, restoran, zengin menüsüyle doyumsuz bir yemek deneyimi yaşatıyor. Geniş otoparkı, oyun sahası, Ege Doğa Parkı’nı daha da çekici kılıyor.

KAMP İMKANI VAR

Kamp imkanının da bulunduğu alan, geceyi açık havada geçirmek isteyenler için ideal bir seçenek.Kampçılar, Akçay Nehri’nin yanında huzurlu bir atmosferde konaklama imkanı buluyor.

ATV VE SAFARİ İMKANI VAR

ATV ve safari imkanının da bulunuğu alan, doğanın güzelliklerini keşfetmek ve Akçay Nehri’nin güzelliklerini keşfetmek isteyen doğa severleri güzel bir gezi rotası imkanı sunuyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP