Çocuklardan ‘En Büyük Başkan Ali Başkan’ Tezahüratı
72 okunma

Çocuklardan ‘En Büyük Başkan Ali Başkan’ Tezahüratı

ABONE OL
9 Şubat 2024 12:46
Çocuklardan ‘En Büyük Başkan Ali Başkan’ Tezahüratı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’nin yerel seçimlere hazırlanan sahadaki en çalışkan belediye başkan adayı Memleket Partili Ali Çetinkaya, Yıldıztepe Mahallesi’ni adım adım gezdi; girilmedik dükkan, uğramadık kıraathane bırakmadı. Bu şehrin kaderini gençlerin değiştireceğini ifade ettiği kahvehane çıkışında, çocukların “En Büyük Başkan Ali Başkan!” tezahüratlarıyla karşılaşan Çetinkaya, çocukların halı saha isteğini geri çevirmedi: “Başkan olduğumda söz, size saha yapacağım.”

İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte perşembe akşamı Yıldıztepe Mahallesi’ni ziyaret eden Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, mahalleyi adım adım gezdi; esnafla selamlaştı, vatandaşla hemhal oldu.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Memleket Partisi listelerinde Meclis Üyesi Adayı olarak yer alacak olan Erdoğan Dilbaz ve Zeki Açık’ın yanı sıra Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Ahmet Sak’ın da eşlik ettiği ziyarette, mahalle esnaflarını ve kahvehaneleri ziyaret eden Ali Çetinkaya; çalışmalarından bahsedip projelerinden örnekler vererek destek beklediğini dile getirdi.

Çetinkaya, köpek sorununun çözülmesini isteyen gençlerin, belediyeye bildirmelerine rağmen değişen bir şey olmadığını dile getirmesi üzerine, şunları söyledi: “Nazilli’nin hayvanlarının sorununu en iyi hayvanseverler bilir, siz gençler bilir. Açacağız imar planını, barınak nereye yapılabilir, bakacağız. Barınağını, kulübelerini hep beraber yapacağız. Veterinerlik hizmetini vereceğiz. Mama üreten palet yem makinesi alıp artık yemeklerden hayvanların yemini elde edeceğiz.”

EN BÜYÜK BAŞKAN, ALİ BAŞKAN!

Yıldıztepe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Çetinkaya, bu şehrin kaderini gençlerin değiştireceğini ifade ettiği kahvehane çıkışında, çocukların “En Büyük Başkan Ali Başkan!” tezahüratlarıyla karşılaştı. Çetinkaya, “Bugünün küçükleri, yarının büyükleri, sizler bizim başımızın tacısınız!” diyerek bir istekleri olup olmadığını sordu. “Ali Başkan halı saha istiyoruz!” cevabını alan Çetinkaya, “1 Nisan’da başkan olacağız ve ben sizlere halı saha yapacağım.” diyerek söz verdi.

HOŞGELDİN UZUN ALİ!

Yaklaşık üç saat süren ziyaretlerin en keyifli, en eğlenceli bölümü ise yöresel kahvehaneler oldu. “Bi xer hati drej Ali! (Hoş geldin uzun Ali)” sözleriyle karşılanan Çetinkaya, vatandaşlarla tek tek selamlaşıp, kendini tanıttı. “Benim elim uzun değil, boyum uzun” diyen Ali Çetinkaya, depreme dirençli kentleri, altyapıyı, üstyapıyı ve şehirciliği çok iyi bildiğini ifade etti. Nazilli’nin geri kalmışlığına yeter demenin zamanı geldiğini belirterek sandığı işaret etti, destek istedi.

Partililerle birlikte buradan Çınarlı Meydanı’na geçen Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, çay molası verdiği kahvehanede vatandaşların okey davetini geri çevirmedi ve bu kez oynadığı üç elin ikisini açarak, şeytanın bacağını kırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP