Didim’in Parlayan Yıldızı Kuruluşunun 3. Yılını Coşku ile Kutladı
384 okunma

Didim’in Parlayan Yıldızı Kuruluşunun 3. Yılını Coşku ile Kutladı

ABONE OL
16 Ağustos 2023 15:08
Didim’in Parlayan Yıldızı Kuruluşunun 3. Yılını Coşku ile Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın turizm merkezlerinden Didim ilçesinin Akbük Mahallesinde bulunan Maxeria Blue Didyma Otel Kuruluşunun 3. yılını coşku ile kutladı.

Kutlamalar kapsamında, otel yönetiminde yer alan genel müdür ve tüm ilgili müdürlükler tanıtılırken, ardından sahneye çıkan Otel Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aşkın, oğluyla birlikte katılımcıları selamladı. 3 yıl pastasını oğlu ile birlikte kestiler.

Didim ilçesinin Akbük Mahallesinde faaliyet gösteren ve 12 ay boyunca konaklama hizmeti vermesi nedeni ile Türkiye’nin Ege Bölgesinin Aydın’ın ve Didim ilçesinin parlayan yıldızı olan 5 yıldızlı Maxeria Blue Didyma Otel, açılışının üçüncü yılını çeşitli etkinliklerle kutlamanın sevincini yaşadı.

Didim’e bağlı Akbük mahallesinde faaliyet gösteren, ve yaz-kış açık, her şey dahil konseptiyle hizmet veren 5 yıldızlı Maxeria Blue Didyma Otel, açılışının üçüncü yılını dost ve müşterileriyle birlikte çeşitli etkinliklerle kutladı.

Kutlamalar kapsamında gündüz otelde yapılan etkinliklerde karnaval, tahta bacaklar ile gösteri yapan gurup, Animasyon guruplarının muhteşem dansları ve gösterileri, havuz partisi ve çocuklara yönelik animasyonlar sergilendi. Kutlamaların gece etkinliğinde ise animasyon ekiplerinin dans ve şov gösterileri tüm katılımcılarca büyük beğeni topladı. Yine etkinlikte yerli ve yabancı şarkılarıyla renk katan bando ekibi büyük alkış aldı.

Kutlamalar kapsamında, otel yönetiminde yer alan genel müdür ve tüm ilgili müdürlükler katılımcılara tanıtılırken, ardından sahneye çıkan Otel Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aşkın, oğlu Mustafa Seymen Aşkın birlikte katılımcıları selamlayarak 3.yıl pastasını kesti.

Otel yönetim kurulu Hasan Aşkın, 8 ay gibi sürede oteli tamamlayarak hizmete açtıklarını belirterek, “Biz otelimizi tamamlayarak 2020 yılında çok zor bir dönemde her şeyi göze alarak hiçbir şeyi düşünmeden tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan pandemi sürecinde otelimizi yerli ve yabancı vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Otelimiz de bu geçen 3 yıllık sürede müşteri memnuniyetleri kapsamında en iyi oteller arasında yerini ve ödüllerini aldı.

Dünyanın her yerinden otelimize gelerek konaklayan misafirlerimiz oldu. Yaz-kış açık kalan otelimizde geçen sene bunu en iyi şekilde gerçekleştirmiştik bu senede aynı şekilde devam ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz. Biz öncelikle Ülkemize, Aydın ilimize ve Didim ilçemize Turizm anlamında değer katmaya devam edeceğiz. Bizim Didim için, Akbük için önümüzde turizm alanında daha büyük projelerimiz var. Bu projelerimizi ve yatırımlarımızı da plan ve program dahilinde hayata geçirmeye çalışacağız. Çünkü biz Didim’i ve Akbük’ü çok sevdik. Sevmeye de devam edeceğiz. Didim’i ve Akbük’ü tüm dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra etkinlikler kapsamında 3. yıla özel hazırlanan pasta kesimi yapıldı. Pasta kesimi sonrasında kendilerini müziğin ritmine kaptıran katılımcılar ve otel müşteriler gönüllerince dans ederek eğlendiler.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP