Efeler’den engelsiz buluşma etkinliği
153 okunma

Efeler’den engelsiz buluşma etkinliği

ABONE OL
13 Mayıs 2024 13:35
Efeler’den engelsiz buluşma etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, engelli vatandaşlarla dayanışma duygusunu pekiştirmek için anlamlı bir etkinliğe imza atacak.

Efeler Belediyesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şubesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa bir program düzenleyecek. Bu kapsamda ‘Engelsiz Buluşma’ ismiyle gerçekleştirilecek olan gösteri, 16 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te Pınarbaşı Mesire Alanı’nda sahnelenecek. Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu (EBŞT) ekibi, doğaçlama tiyatro gösterisi, interaktif oyunlar ve yarışmalarla Efeler halkına keyifli anlar yaşatacak. Efeler Belediyesi Kent Orkestrası ve Otizm Yaşam Merkezi Müzik Grubu ve Korosu da performanslarını sergileyecek. Programda ayrıca, yüz boyama, palyaço ve balon gösterileriyle Efeler’in minikleri eğlenceli bir gün yaşayacak.

Engelli bireyler başta olmak üzere tüm Efeler halkını ‘Engelsiz Buluşma’ya davet eden Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, “Hem engelli bireylerimizin toplumumuzda tam ve etkin bir şekilde yer almasını sağlamak hem de birlikte eğlenmek ve dayanışma içinde olmak için düzenleyeceğimiz etkinliğimize tüm Efeler halkımızı davet ediyorum” dedi.

KAYNAK:İHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP