Galip Özel ’19 Mayıs ulusumuzun yeniden doğuş günüdür’
95 okunma

Galip Özel ’19 Mayıs ulusumuzun yeniden doğuş günüdür’

ABONE OL
18 Mayıs 2024 15:06
Galip Özel ’19 Mayıs ulusumuzun yeniden doğuş günüdür’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BELEDİYE BAŞKANI M. GALİP ÖZEL’DEN 19 MAYIS MESAJI

Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel mesajında; “ 19 Mayıs, ulusumuzun yeniden doğuş günüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı milli mücadelenin ilk adımı olan bu anlamlı gün, ülkemizin bağımsızlık ve özgürlük yolundaki kararlılığının simgesidir. Bağımsızlığını büyük bir mücadele ile kazanan bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak olanlar da geleceğimiz olan gençlerimizdir.
Bozdoğan’ımızın güzel gençleri, sizlerin azmi ve enerjisiyle ilçemizi ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inanıyor, Ulu Önder Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözüyle geleceğimizi şekillendirecek büyük bir güce sahip olan gençliğimize güveniyorum.
Bu duygu ve düşünceler ile gençlere armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıldönümünde Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP