Gece Yarısından İtibaren Bir Zam Daha
316 okunma

Gece Yarısından İtibaren Bir Zam Daha

ABONE OL
15 Ağustos 2023 12:19
Gece Yarısından İtibaren Bir Zam Daha
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik devam ederken, araç sürücüleri ‘Benzin ve motorine zam var mı? Akaryakıt fiyatları bugün ne kadar?’ sorularına yanıt arıyor. Son günlerde akaryakıtta fiyatlar artmaya devam ederken, yeni bir zam haberi daha geldi. Bu gece yarısından itibaren akaryakıtta tabelalar yine değişecek.

Akaryakıt fiyatlarında son durum sürücüler tarafından yakından takip edilirken, yeni bir zam haberi geldi. Son günlerde fiyatlarda yaşanan hareketlilikle birlikte araç sahipleri “Benzine zam var mı? Motorine zam mı geliyor? GÜncel akaryakıt fiyatları ne kadar?” sorularına yanıt arıyor.

BENZİNE 1 LİRA 55 KURUŞ ZAM GELİYOR

Sektör kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1 lira 55 kuruş zam gelecek.

Zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 37,69 TL’ye, Ankara’da 38.19 TL’ye, İzmir’de 38,30 TL’ye yükselecek.

MOTORİN FİYATLARINA ZAM VAR MI?

Motorinde ise bu gece fiyat değişimi olmayacak.

15 AĞUSTOS GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Güncel benzin fiyatı, LPG fiyatları ve mazot fiyatı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte güncel benzin fiyatları:

 

 

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP