Halkın İçinden Halkla İçiçe Bir Aday…
85 okunma

Halkın İçinden Halkla İçiçe Bir Aday…

ABONE OL
23 Ocak 2024 15:44
Halkın İçinden Halkla İçiçe Bir Aday…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’nin ismi ilk açıklanan Belediye Başkan Adayı Memleket Partili Ali Çetinkaya, yeni haftanın ilk gününde yine halkla iç içeydi… Uzunçam ve Beğerli Mahallelerini İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret eden Ali Çetinkaya, neden aday olduğunu anlattı, gelecek vizyonunu paylaşıp soruları yanıtladı. Vatandaşlardan 31 Mart Yerel Seçimleri’nde destek isteyen Çetinkaya, Beğerli Mahallesi’nde ziyaret ettiği kahvehanede vatandaşlarla okey oynadı.

Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız şekilde sürdüren Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yeni haftanın ilk ziyaretlerini, Uzunçam ve Beğerli Mahallelerine gerçekleştirdi.

Nazilli’de basılmadık alan, sıkılmadık el bırakmama kararlılığını yeni haftanın ilk ziyaretleriyle bir kez daha gösteren Ali Çetinkaya ve ekibi, akşam saatlerinde hem Uzunçam’da hem de Beğerli’de toplam dört farklı noktada vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNDEM HER YERDE SOKAK KÖPEKLERİ!

Yeni haftanın ilk ziyaretlerine Uzunçam Mahallesi ile başlayan Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya’ya ekip arkadaşları ile birlikte Mahalle Muhtarı Necdet Gören de eşlik etti. İki ayrı noktada ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla tek tek selamlaşan Ali Çetinkaya, kendini tanıtarak başladığı konuşmasında; neden aday olduğunu, neler yapacağını anlatarak gelecek vizyonunu paylaştı.

Bir vatandaşın, köpeklerin bu kış gününde zor durumda olduğunu belirterek, onların beslenmesi ve bakımıyla alakalı neler yapacaksınız sorusunu yanıtlayan Ali Çetinkaya, belediye başkanı olduktan sonra yapılacak ilk işler sıralamasında sokak hayvanlarının da olduğunu söyledi. Tüm sokak köpeklerinin toplanarak kurulacak barınaklarda himaye altına alınacağını ve hayvan hakları dernekleriyle birlikte çalışacaklarını belirten Çetinkaya, hayvanların beslenmelerinin de belediyeye yük olmayacağını ifade etti. Nazilli genelindeki lokanta vb. işletmelerin yanı sıra kurulan cemiyetlerden artan yemeklerin toparlanarak mama makineleri ile mamaya dönüştürüleceğini ve bu sayede barınaklardaki hayvanların beslenme ihtiyaçlarının çözüleceğini açıkladı.

Bazı noktalara taş döşenmesini 3 aydır beklediklerini ve hatta bugün de saatlerce belediyede bulunduğunu söyleyen Uzunçam Mahallesi Muhtarı Necdet Gören ise, kendilerine ayrıcalık istemediklerini, yapılan her hizmetin her köye aynı şekilde yapılmasını talep ettiklerini söyledi. Muhtar Gören’in sitemine katılan Ali Çetinkaya, şu ana kadar ziyaret ettikleri 72 köyden sadece 5’inin halinden memnun olduğunu, hizmet aldıklarını aktardı.

Nazilli ve Nazillili hemşehrileri için aday olduğunu ifade ederek 31 Mart Seçimleri için destek isteyen Ali Çetinkaya, toplantı sonunda vatandaşlara teşekkür ederek, günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

GİZLİ SAKLI İŞİMİZ YOK; O KAPI SÖKÜLECEK!

Uzunçam ziyaretinin ardından Beğerli’ye geçen Ali Çetinkaya ve partililer, burada da iki farklı noktada vatandaşlarla buluştu. Gittiği her noktada büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Ali Çetinkaya’ya Beğerli Mahalle Muhtarı Celalettin Şanlı da eşlik etti.

Bu seçimin ideoloji değil, hizmet seçimi olduğunun altını çizen Çetinkaya, 31 Mart’ta vatandaşların önüne gelen sandıkta Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Nazilli Belediye Başkanlığı, Meclis Üyeliği ve Mahalle Muhtarlığı için olmak üzere toplam dört oy kullanacağını söyledi. Seçim çalışmaları hakkında açıklama yaparak, gelecek vizyonunu Beğerli sakinleriyle paylaşan Ali Çetinkaya, seçilmesi halinde 1 Nisan sabahı ilk olarak Belediye Başkanlığı makamının kapısının söküleceğini, çünkü o makamın halka ait olduğunu ve kendilerinin gizli saklı bir işi olmadığını vurguladı.

Belediye Başkan Adayı Çetinkaya’nın sözlerini bitirmesinin ardından söz alan önceki dönem muhtarı Beyhan Arıcıoğlu, belediyenin de iktidarın da AK Partili olmasına rağmen Nazilli’nin yeterince hizmet alamadığını söyledi. Siyasette çok konuşulduğunu, karşılığında iş yapılmadığını belirterek artık siyasetle ilgilenmediğini ifade eden Arıcıoğlu’nu Başkan Adayı Çetinkaya, parti saflarına davet etti. Siyaseti düşünmese de fikirleri, bilgi, birikim ve tecrübeleriyle kendilerine katacakları olduğunu söyleyen Ali Çetinkaya, fikri olan herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Kaporta ustası Ali Arıcıoğlu’nun okey oynama teklifine teşekkür ederek sonraki ziyarete erteleyen Ali Çetinkaya ve ekibi, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından ikinci ziyaret noktasına geçtiler. Yapmak istediklerini ve projelerini burada da vatandaşlarla paylaşan Ali Çetinkaya, kendi yollarını yapmak yerine büyükşehirin yollarını yapan belediyenin yanlışlarını sıraladı ve belediye başkanının bugüne kadar yapamadığı gibi bundan sonra da Nazilli’yi il yapamayacağının altını çizdi. 31 Mart Yerel Seçimleri için vatandaşlardan destek isteyen Çetinkaya, vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Köydeki köpeklerle ilgili belediyeye şikayette bulunduğunu ve gelen ekibe köpeklerin yerini göstermek istediğini ancak araca alınmadığını ifade eden bir köy sakininin sözleri üzerine Çetinkaya, şunları söyledi: “Ne demek araca almadılar. O araç bu halkın, senin benim aracım. Bizlere bu görevi tevdi ettiğinizde biz devlet olmayacağız, devletin memuru olacağız. Sizlere hizmet etmek, sorunlarınızı çözmek için ama bunlar hala devlet memuru olamamışlar!”

Burada da vatandaşlardan okey oynama teklifi gelince, Çetinkaya bu teklifi geri çevirmedi ve bir el okey oynadı. Mustafa Ali Karataş amcanın kazandığı oyunun ardından Memleket Partililer, hatıra fotoğrafı sonrası vatandaşlara teşekkür ederek ziyaretlerini noktaladılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP