İki araç arasında sıkışan sürücü yaralandı; o anlar kamerada
219 okunma

İki araç arasında sıkışan sürücü yaralandı; o anlar kamerada

ABONE OL
22 Eylül 2022 20:06
İki araç arasında sıkışan sürücü yaralandı; o anlar kamerada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Bornova ilçesinde servis sürücüsü A.B., aracının arka kısmında bulunduğu sırada kontrolden çıkan bir otomobilin çarpması sonucu iki araç arasında sıkışarak yaralandı. O anlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

 

Kaza, dün saat 10.40 sıralarında Kamil Tunca Caddesi’nde meydana geldi. Servis minibüsü sürücüsü A.B., yolun sağ şeridinde, aracının arka kısmındaki camı temizlediği sırada bir otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kendisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle A.B. iki araç arasında kaldı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. A.B., sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

IZMIR’IN BORNOVA ILCESINDE BIR SERVIS SURUCUSU A.B, ARACININ ARKA KISMINDA BULUNDUGU SIRADA KONTROLDEN CIKAN BIR OTOMOBILIN CARPMASI SONUCUNDA IKI ARAC ARASINDA SIKISTI. O ANLAR GUVENLIK KAMERALARINCA KAYDEDILDI.(FOTO: IZMIR DHA)

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

 

Öte yandan kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde A.B., aracın arka camı ile ilgilenirken diğer otomobilin çarpmasıyla arada sıkıştığı yer aldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP