Mahalleye Korku Dolu Anlar Yaşattı
228 okunma

Mahalleye Korku Dolu Anlar Yaşattı

ABONE OL
6 Ağustos 2023 09:15
Mahalleye Korku Dolu Anlar Yaşattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da psikolojik rahatsızlığı bulunan bir kişi mahallede korku dolu anlar yaşattı. 4 katlı binanın 2’inci katının penceresinde elinde bıçak ile polis ekiplerine direnen kişi, balkon korkuluklarından alt kata inmeye çalıştı. Bu esnada dengesini kaybeden genç zemin kata çakıldı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi 807 Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın 2’inci katında akşam saatlerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre; bir süredir psikolojik rahatsızlığı bulunan E.S.(28) kendisini eve kilitledi.

CAMLARI KIRDI EŞYALARI FIRLATTI

Durumu görenler 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. E. S. zaman zaman tehlikeli hareketlerde bulundu.

Şahıs, elindeki bıçak ve cam gibi kesici aletlerini boğazına dayadı, evinin camlarını kırdı bazı ve eşyaları yola fırlattı. Sağa sola bağırarak polislerin kendisine iletişim kurmasına izin vermedi. Polislerin ikna çalışması içerden devam ederken, şahsı tanıyanlar da olay yerine geldi.

ZEMİN KATA ÇAKILDI

İkna çalışmaları devam ederken, şahıs tekrar ayağa kalkarak tehlikeli hareketler yapmaya başladı. Şahıs 2’inci kattan korkuluklar yardımı ile 1’inci katın korkuluklarına tutundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP