Meclis’te Gerginlik!
415 okunma

Meclis’te Gerginlik!

ABONE OL
9 Mayıs 2024 21:39
Meclis’te Gerginlik!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı ikinci oturumu bugün gerçekleşti. Meclis’in sona ermesinin ardından Cumhur ittifakı ve CHP arasında ‘Nazillispor’ gerginliği yaşandı.

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya, bugün gerçekleştirdiği basın açıklamasında belediyeden destek görmediğini dile getirdi.

Açıklamanın ardından meclis toplantısında, Nazilli Belediyespor’un 2011-12 sezonunda yaşadığı 3. Lig şampiyonluğunda Kulüp Başkanlığı yapan MHP’li Meclis Üyesi Vahit Aysan, oturumun ardından Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz’a siyah beyazlı takımdan desteğini çekilmesine ilişkin sorular yöneltti.

Selahattin Yılmaz, “Nazilli hepimizin, kaç tane gayrimenkulümüz var? Bunlar kaçar TL kira getiriyor? Günün ekonomisine ve koşullarına uygun mu? Biz bir yandan bütçemizin gelirlerini arttırmak zorundayız. Bunda yetimin hakkı ve hukuku var. Esnafın da dayanabilecek güçte bir kira bedeli ödemesi lazım. Kim olursa olsun bedava oturma hakkı olmayacak. Benim karşıma böyle bir karar geldi ve ödeyip ödemediğine bakacağım” şeklinde yanıt verdi. Yönetimsel kararlara karışamayacaklarını ileten Aysan, “Kiracılarınızı icraya da verebilirsiniz, zoraki parayı tahsil edebilirsiniz. Bunlar yönetimsel kararınız. Bunun yanında Nazillispor’u satabilirsiniz. Çekilebilirsiniz.” ifadesini kullandı.

Araya giren Meclis Üyesi Erhan Algan sorunun yanlış olduğunu belirtip, Nazillispor’un şirketleştiğini öne sürdü.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP