Nazilli Kadınları Geleneği Bozmadı
488 okunma

Nazilli Kadınları Geleneği Bozmadı

ABONE OL
5 Ekim 2023 16:02
Nazilli Kadınları Geleneği Bozmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Nazilli Kadınları sokak festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Sosyal Medya platformu Facebook grubu olan Nazilli Kadınları, gelenek haline getirdikleri sokak festivali bugün Nazilli Belediye meydanı karşısı TEB Bankası önünde gerçekleşti.

Kadın Efe gösterisi ile açılışı yapılan festivale  Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı İlker Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın il Başkanı Haluk Alıcık MHP yönetimi Memleket Partisi ve  Nazilli Belediye Başkan adayı  Ali Çetinkaya STK’lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN ÖZCAN’IN ZEYBEK GÖSTERİSİ DAMGA VURDU

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festival’de kadınlar el emekleri göz nuru el işlerini sergiledi.

Festivali ziyaret ederek stantları tek tek dolaşan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, kadın efelerle karşılıklı zeybek oynayarak festivale damga vurdu. Festivalde konuşan sayfa kurucusu Saime Karakuyu her yıl Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a Stk’lara ve grubunda satış gerçekleştiren esnaflara teşekkür etti.

”NAZİLLİ KENDİ KABUĞUNU KIRMAYA BAŞLADI”

Nazilli’nin kadınlarına teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan “Nazilli gün geçtikçe günün gereklerini gerçekleştiren idare yapısına hem kamuda hem özelde kavuştukça sivil toplum örgütlerinin bu önder hareketleriyle birlikte inşallah yarınlara daha da iyi şekilde kavuşacak. Ben emeklerinden dolayından dolayı sivil toplum kuruluşlarımıza, üyelerine, başkanlarına, teşrif eden bütün başkanlarımıza, herkese teşekkür ediyorum. Nazilli gün geçtikçe ilerleyecektir. Geçirmiş olduğu netametli zamanları geride bırakacaktır. Bugün bunlardan bir tanesini daha gerçekleştiriyoruz. Binlerce vatandaşımız burayı ziyaret ediyor. Hem vatandaşımız memnun hem buradaki arkadaşlarımız memnun. Sivil toplum örgütlerimize yönetişim anlayışında gösterdikleri paydaşlıktan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Festival gün sonuna kadar TEB Bankası önünde ziyaret’te açık olacak.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP