Nazilli Tarım Fuarı Hedefine Ulaştı
144 okunma

Nazilli Tarım Fuarı Hedefine Ulaştı

ABONE OL
21 Aralık 2023 15:14
Nazilli Tarım Fuarı Hedefine Ulaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 16-19 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen ve 4 gün süren 6. Nazilli Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı, 65 bin ziyaretçi ve 700 milyon TL stant cirosu ile hem fuara hem de Nazilli esnafına büyük katkı sağladı.

Nazilli Kaymakamlığı, Nazilli Belediyesi, Sümer Vakfı, Nazilli Ticaret Odası, Nazilli Ziraat Odası, Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, KOSGEB katkıları ve AS Fuarcılık organizasyonuyla düzenlenen Nazilli Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın yankıları sürüyor. 65 binin üzerinde ziyaretçisini ağırlayan fuarda stant açanların 700 milyon TL ciro yaptığı, çevre esnafının ise 4 gün süren fuar süresince ekonomik kazançlarının zirve yaptığı belirtildi.

KATILIMCI REKORU KIRDI
Nazilli Kapalı Otoparkta 16 Aralık’ta kapılarını açan ve 19 Aralık 2023’de kapılarını kapatan fuar geçen yılın rekorunu kırdı. 4 gün boyunca ziyaretçi akınına uğrayan fuarda tarım makineleri ve ekipmanları, tarımsal hizmetler, organik tarım ürünleri, seracılık ve bahçecilik ürünleri ve tarım destek teknolojileri şeklindeki genel kategorilerden stantlar yer aldı. Girişimcilerin yöresel lezzetlerinin de yer aldığı fuarda katılımcı rekoru da kırıldı. 75’in üzerinde katılımcının fuar çevresindeki alanlarda da açtıkları stantlar da ziyaretçi akınına uğradı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP