Nazilli’de 24 Kasım Etkinliklerle Kutlandı
133 okunma

Nazilli’de 24 Kasım Etkinliklerle Kutlandı

ABONE OL
24 Kasım 2023 11:35
Nazilli’de 24 Kasım Etkinliklerle Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı.

Nazilli’de 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. İstasyon Meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ile başlayan törende İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini dundu. Saydigı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Ardından Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonunda devam eden kutlamalara Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Caner Özkul, daire amirleri, kurum müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“ÖĞRETMEN DEMEK TÜM MESLEKLERİ BARINDIRAN DEMEK”

Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Müdür İsmail Şimşek, “Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve önemli mesleklerden biridir. Hiçbir başarı öyküsü yoktur ki, günün birinde bir öğretmenin eli değmemiş olsun. Hiçbir zafer hikâyesi yoktur ki, bir öğretmenin katkısı olmamış olsun. Öğretmen demek doktor demek, mimar demek, heykeltıraş demek. Öğretmen demek, bugün sayabileceğimiz tüm meslekler demek. Öğretmen, tüm meslekleri içinde barındıran insan demek.” ifadelerini kullandı.

Emekliye ayrılan öğretmenlere teşekkür plaketleri ve dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo gösterisiyle program sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP