Nazilli’de Başarılı Öğrencilere Ödüller Verildi.
215 okunma

Nazilli’de Başarılı Öğrencilere Ödüller Verildi.

ABONE OL
24 Ağustos 2023 15:14
Nazilli’de Başarılı Öğrencilere Ödüller Verildi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından LGS ve YKS’de dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül töreni Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi. Törene Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkan Vekili Ali Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, öğrenciler, öğretmenleri ve aileleri katıldı.

Öğrencilere ödülleri verilmeden önce açıklamalarda bulunan Kaymakam Arısoy, “Nazilli eğitim şehri. Aileler, eğitimin öneminin farkında, evlatlarıyla ilgili eğitimin her aşamasında yer almakta, ortaya çıkan işbirliği sayesinde de eğitimin kalitesini artıran bir sonucun mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitimin desteklenmesi gerektiğini düşündüğümüz için mümkün olduğunca öğrencilerimizi hem proje yapma hem de kültür sanat ve spora yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Bilim önemli ama kültür sanat ve spor da mutlaka eklenmesi gereken bir husus. Biz geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde tiyatro gibi sahne sanatlarının da arttırılması noktasına önem verdik. Bunun devamında da elde ettiğimiz sonuç, imtihanlarda başarı ama bilim festivallerine katılım da tecrübe anlamında öğrencilerimize çok şey katıyor. Önümüzdeki dönemde de Milli Eğitim Müdürlüğümüz güzel bir hazırlık yaptı. Amacımız katılım sayısını daha yüksek seviyelere getirerek daha nitelikli organizasyonlar silsilesine dönüştürebilmek.” dedi.

Öğrencilere her zaman kapılarının açık olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcı Ali Ertürk, “Biz belediye olarak her zaman elimizden geleni yapmaya çalışırız. Bir sıkıntınız olursa her zaman bize gelebilirsiniz. Hayatta başarılar diliyorum. Üniversite hayata atılmanın son kısmı, belediye olarak bu süreçte elimizden gelen bir şey olursa yapmaya hazırız.” dedi.

Yeni eğitim öğretim yılında hayata geçirilecek projelere ilişkin bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek ise  “Nazillimizin geleceğine yön verecek insanlarla bir arada bulunmaktan gurur duyuyoruz. Geçen yıl Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 21 proje yaptık. Bu yıl da cumhuriyetimizin yüzüncü yılına yakışır 23 projemiz var. Yaz boyu hazırlıklarımızı tamamladık, yeni dönemde hayata geçireceğiz. Sınavlarda elde edilen bu başarılar, yapılan bu projeler sonucunda ortaya çıkıyor. Bu projeleri hayata geçirirken Kaymakamımızdan büyük destek görüyoruz, kendisine teşekkür ediyoruz. LGS’de Türkiye birincisi olan ve YKS’de ilk bine giren başarı öğrencilerimizi tebrik ediyorum, bizleri gururlandırdılar. Emeği geçen tüm velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından LGS Türkiye birincileri ve YKS’de Türkiye derecesi yaparak seçkin üniversitelerin en iyi bölümlerine yerleşen öğrencilere ödülleri verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP