Nazilli’de Bir İlk!
355 okunma

Nazilli’de Bir İlk!

ABONE OL
22 Nisan 2024 14:30
Nazilli’de Bir İlk!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnci Yaşam’da göremli açılış. ‘Berlineer Döner’ kapılarını açtı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir ilk gerçekleştirilerek ‘Alman Döneri’ olarak bilinen açık döner sunumuyla yapılan ‘Berlineer Döner’ açıldı.

Dualarla başlayan açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Eski Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık,  Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İlker Akbaş, MHP İlçe Başkanı Hasan Eren, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“NAZİLLİ’DE DEĞİL TÜRKİYE’DE İLK”

İşletme sahibi Nezih Aksakal  uzun yıllar Fransa’da yaşadığını ve orada da aynı işi yaptığını belirterek ‘Bu Türkiye’de bir ilk’ dedi. İşletme sahibi Aksakal;”15 yıldır Fransa’da bu işi yapıyorum. Fransa’da aynı konsepte aynı işi yapıyorum. İşletme Müdürümüz Ozan Öztürkle bu işi Nazilli’ye de taşımak istedik. Dönerimiz tavuk ve et karışımı Berlin’e özel soslar kullanıyoruz. Döneri daha özel kılıyor. Sebzeli döner tarzından Nazilli’ye yeni bir lezzet, sadece Nazilli’de değil Türkiye için de bir ilk inşallah Nazillimiz için hayırlısı olur.” ifadelerini kullandı.

İşletmenin Müdürü Ozan Öztürk ise Nazilli’ye yeni bir soluk getirdiklerini dile getirerek ‘Nazillimiz için hayırlı olsun’ dedi.

Açılış kurdelesinin ardından açılış programı sona erdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP