Nazilli’de Duygu Dolu Anlar Yaşandı.
88 okunma

Nazilli’de Duygu Dolu Anlar Yaşandı.

ABONE OL
10 Kasım 2023 15:37
Nazilli’de Duygu Dolu Anlar Yaşandı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. Yıldönümünde çeşitli etkinliklerle yad edildi.

Mehmet yüzücüler tiyatro salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Ersoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Caner Özkul, Cumhuriyet başsavcı vekili Ceyhun Ayvazoğlu protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek;’ ‘Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 85. sene-i devriyesinde, anmak için toplandığımız bu günde, sizleri saygıyla selamlıyorum.
Tüm Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamış, Cumhuriyetimizin 100.yılınını kutladığımız bu günlerde cumhuriyetimiz temelleri sağlam bir şekilde atılmıştır. Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en büyük liderlerinden olan Atatürk, kısa hayatına büyük işler sığdırmıştır. İlkeleri ve idealleri ile milletimize daima ışık olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; övgüye değer birçok meziyeti şahsında toplamış büyük bir devlet adamıdır. Sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği, Cumhuriyetimizi bütün değerleriyle birlikte yaşatıp, geliştirerek gelecek nesillere kararlılıkla aktaracağız. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehit ve gazilerimizi rahmetle minnetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan oratoryo duygu dolu anlar yaşatırken öğrenciler ayakta alkışlandı.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP