Nazilli’de First Ladyler Buluştu
462 okunma

Nazilli’de First Ladyler Buluştu

ABONE OL
17 Nisan 2024 19:37
Nazilli’de First Ladyler Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Nazilli ilçesinde First Ladyler bir araya gelerek buluştular. Aydın Valisi Yakup Canbolat’ın eşi Ayşegül Canbolat, Nazilli’de protokolün eşleriyle kaynaşma programı düzenledi.
Aydın Valisi Yakup Canbolat’ın eşi Ayşegül Canbolat, Nazilli’de protokol üyelerinin eşleri ve kaymakamlarla bir araya geldi.

İlk olarak Nazilli’de buluşarak bir araya gelen First Ladyler 2018’de Zeytindalı Harekatı’nda şehit olan Mehmet Dinek’in ailesini ziyarette bulundular. Daha sonra Aydın Valisinin eşi Ayşegül Canbolat, Hangar Cafe’de kaynaşma toplantısı düzenlendi.

Nazilli’de düzenlenen kahvaltı programına Nazilli Kaymakamı’nın eşi Aylin Arısoy, Belediye Başkanı’nın eşi Ayşin Tetik, Karpuzlu Kaymakamı Merve Ayık, Yenipazar Kaymakamı Şule Demirtaş, Köşk Kaymakamı Tuğba Polat ile eşleri katılım sağladılar.
Nazilli’de buluşarak bir araya gelen First Ladyler Kahvaltının ardından İstasyon Meydanında bulunan Etnografya müzesi ziyareti ardından’da Sümer kampüsünde bulunan Sümer Müzesi ziyaretlerinden bulunmalarının ardından Nazilli ilçesinden ayrılarak Karacasu ilçesine Afrodisias müzesine ziyaret için gittiler.
Sümerbank müzesinde Prof. Dr. Tuncay Sepetçioğlu ziyarette bulunan misafirlere ziyaretçilerine Atatürk tarafından 9 Ekim 1937 yılında hizmete açılan Sümerbank basma fabrikası ve Fabrika açık iken Fabrikanın idari Binası olan şu anda ise Müzeye dönüştürülen binada bilgilendirmelerde ve açıklamalarda bulundu.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP