Nazilli’de Gaziler Günü Dolayısıyla Anma Etkinlikleri Gerçekleşti
3211 okunma

Nazilli’de Gaziler Günü Dolayısıyla Anma Etkinlikleri Gerçekleşti

ABONE OL
19 Eylül 2023 13:33
Nazilli’de Gaziler Günü Dolayısıyla Anma Etkinlikleri Gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de Gaziler Günü Dolayısıyla Anma Etkinlikleri Gerçekleşti.

Türk silahlı kuvvetleri ve diğer güvenlik kuvvetlerinde görev yapmış gazileri anmak ve onlara saygı için her yıl 19 Eylül’de kutlanan Gaziler günü dolayısıyla Nazilli’de anma etkinlikleri düzenlendi.

Nazilli İstasyon Meydanı’nında bulunan Atatürk Anıtı önünde Gaziler Derneği çelenklerin sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinliğe Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Baro Nazilli temsilcisi Av. Emel Şahin, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Saliha Altuntaş, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Caner Özkul, Askerlik Şube Başkan Vekili Per. Atğm Fatih Dönmez, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Bahattin Sevim, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş, daire amirleri, müdürleri, siyasi partilerin termsilcileri, meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

Nazilli Kaymakamı, Nazilli Belediye Başkanı ve Muharip Gaziler Derneği çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan etkinlik, Eğriboyun Mezarlığında bulunan Şehitler ve Gaziler Mezarlığı ziyaretiyle devam etti.

Burada ebediyete göç etmiş Şehit ve Gaziler için Nazilli Müftüsü Selami Bayrakçı tarafından dua okundu. Mezarlık ziyaretinin ardından son olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesinin dernek binasına gidilerek Nazilli Belediyesi tarafından yapılan 5 bin kişilik lokma ve tavuk-pilav hayrı ikram edildi.

Dernek binası önünde kısa bir teşekkür konuşması yapan Müharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Karataş’ın ardından etkinlik son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP