Nazilli’de Miniklerin Karne Heyecanı 
124 okunma

Nazilli’de Miniklerin Karne Heyecanı 

ABONE OL
19 Ocak 2024 16:58
Nazilli’de Miniklerin Karne Heyecanı 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de yaklaşık 20 milyon öğrenci bugün karne heyecanı yaşadı. Aydın’ın Nazilli ilçesi Ovacaık Mahallesinde ilk ve orta okul öğrencileri, Nazilli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle karne aldı.

Karne törenine Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Komutanı Yüzbaşı Ahmet Refik Özsoy, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Müdür Şimşek, “Nazilli’mizde 2 bin 450 öğretmen ve 30 bin öğrenci ile 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. döneminin sonuna geldik. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu yıl gerek bizim hazırladığımız 23 proje gerekse Aydın Mili Eğitim Müdürlüğü ve Bakanlığımızın projeleri ile hem akademik hem de sosyal kültürel alanlarda yoğun çalışmalar yaptık. Bu çalışmaların bazılarını bitirdik. Bazıları ise yıl sonuna kadar devam edecektir. Ülkemizin yarınları olarak öncelikle sizlere güvendiğimi belirtmek isterim. Başarılı olmanın sadece akademik anlamda olmadığını biliyorsunuz. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda varlığını gösterebilmiş olmak da başarı kazanmanın bir biçimidir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP