Nazilli’de Patlamanın İkinci Duruşması Görüldü
162 okunma

Nazilli’de Patlamanın İkinci Duruşması Görüldü

ABONE OL
14 Şubat 2024 19:55
Nazilli’de Patlamanın İkinci Duruşması Görüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Nazilli ilçesinde  yaşanan ve tüm ülkeyi yasa boğan Ekrem Çoşkun dönercisindeki  patlamaya ilişkin ikinci duruşma bugün görüldü. Bir kişi serbest kaldı.

Nazilli 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu yargılanan sanıklar, tüp firması çalışanı M.G.B. ile işletme sahibi L.Y. SEGBİS yöntemiyle katıldı.

Saat 13.30’da başlayan mahkemede, tutuksuz sanık F. Y. ile maktullerin yakınları ve olaya müdahale eden itfaiye personeli de hazır bulundu. Duruşmada konuşan restoran sahibi L.Y. olayda sorumluluğunun markalarını kiraladıkları firmada ve tüp dağıtım şirketinde olduğunu iddia etti.

L.Y SERBEST KALDI

Tutuklu sanıklardan işletme sahibi L.Y.’nin tutuklu bulunduğu süre göz önüne alınarak yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. Diğer sanık M.G. B.’nin tutukluluk halinin devamına karar verildi. Duruşmada ayrıca tutuksuz sanıklardan F.Y.’nin yurtdışı çıkış yasağı da kaldırıldı.

“ADALETE OLAN İNANCIMIZ SARSILMIŞTIR”
Duruşma sonunda basın mensuplarına açıklama yapan müşteki avukatları Salih Cengiz, Mehmet Sinan Kılıç ve Süleyman Yılmaz,  alınan kararların adalete olan inançlarını sarstığını söyledi. Avukat Cengiz, “Ölen öldüğüyle kaldı mı demeliyiz? Bir buçuk yıl 8 insanın ölümü için değerlendirilebilecek bir süre değil. Verilen karar kamuoyunu yakından ilgilendirmektedir. Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Adalet bir şekilde yerini bulur. Salıverilmelere itirazlarımızı yapacağız.” dedi.

Davaya ilişkin üçüncü duruşma 17 Nisan 2024 saat 13.30’da gerçekleştirilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP