Nazilli’nin Sevilen Esnafı Hayatını Kaybetti
1840 okunma

Nazilli’nin Sevilen Esnafı Hayatını Kaybetti

ABONE OL
22 Ağustos 2023 09:08
Nazilli’nin Sevilen Esnafı Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Nazilli ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonrasında tedavi görmekte olduğu Nazilli Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden ilçenin tanınmış esnaflarından Ali Tunçyürek düzenlenen tören ile gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Nazilli’nin sevilen ve tanınan esnaflarından olan Ali Tunçyürek’i son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı.

Nazilli ilçesinde uzun yıllar esnaflık ve gıda toptancılığı yapan ve ilçenin sevilen esnaflarından olan 81 yaşındaki Ali Tunçyürek, yaşlılığa bağlı hastalığından dolayı tedavi olmakta olduğu Nazilli Devlet Hastanesi yoğun Bakım Ünitesinde geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Bir süredir Nazilli Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altında bulunan 3 çocuk babası olan Ali Tunçyürek, geçirdiği kalp krizi sonrasında Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ali Tunçyürek için Koca Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, Tunçyürek ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı.

Tunçyürek’in cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eğriboyun Mezarlığı’nda göz yaşları içerisinde toprağa verildi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP