Tetik Güzelköy Halkına Destek Verdi
69 okunma

Tetik Güzelköy Halkına Destek Verdi

ABONE OL
16 Şubat 2024 15:11
Tetik Güzelköy Halkına Destek Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TETİK, “HALKIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİ”

CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerde ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, seçim çalışmalarına kırsal Yalınkuyu, Kestel ve Güzelköy Mahallelerinde devam etti.

Tetik, köylerde başkan gibi karşılanırken, vatandaşlarla tek tek kucaklaştı. Vatandaşların dert ve sıkıntılarını dinleyen Tetik, çözüm yolları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Tetik’e İlçe yönetimi, meclis üyeleleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile partililer eşlik etti. Güzelköy’de vatandaşların sorunlarını dinleyen Tetik, Jeotermal Tesisleri’nin köyde yarattığı kirlilik ve pis kokuya isyan eden vatandaşlara destek çıktı. Tetik, “Bu işi doğru yöntemlerle yapmazlarsa eylemlerinizde en önde ben olacağım. Biz insana yararlı olan her şeyin arkasındayız” dedi.

“SAĞLIĞA ZARARLI OLMA HALİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIM”

Kırsal Güzelköy Mahallesindeki halk buluşmasında mahalleliler, Jeotermal Tesislerinin mahallelerine verdikleri zararı şikayet edip, çözüm istediler. İnsana yararlı olan her şeyin arkasında olduklarını dile getiren CHP’li Tetik, “Güzelköy’de bir yer açmışsınız. Çok teşekkürler. Ama eksik açmışsınız. Bu eksikliklerini de ben kontrol edeceğim. Oranın sağlığa zararlı olma halini ortadan kaldıracağım. Bunu hep beraber yapacağız. Bunun için uğraşacağım. Ben sağlıkçı olarak kimin yetki ve görevi dahilindeyse hepsiyle görüşeceğim. Ama hala sağlığa zarar veriyor, hala ürünlerimize zarar veriyorsa, eğer bir eylem yaparsanız daha önceki gibi söz veriyorum ben başaramazsam, bu işi doğru yöntemlerle yapmazlarsa eylemlerinizde en önde ben olacağım. Biz insana yararlı olan her şeyin arkasındayız. Ama tam olsun” diye konuştu.

“SİZ YANIMDA OLURSANIZ BU İŞLERİ DÜZELTİRİZ”

“Ben egosundan kurtulup biz olmalıyız” diyerek sözlerine devam eden Tetik, “Ben sizin için, insan için hemşerilerim için varım. Sizle beraber varım. Siz olmazsanız tek başıma hiçbir şeyim. Siz yanımda olursanız bu işleri düzeltiriz. Öncelikle beni Nazilli Belediye Başkanlığına bir oturtun. Son 5 yıldır hiç yönetilmeyen Nazilli Belediyesi’ni, sadece ben değil hep beraber yönetelim” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP