Yazıcı ailesinin biricik oğulları Onur erkekliğe ilk adımı attı
325 okunma

Yazıcı ailesinin biricik oğulları Onur erkekliğe ilk adımı attı

ABONE OL
30 Temmuz 2023 16:09
Yazıcı ailesinin biricik oğulları Onur erkekliğe ilk adımı attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Bakkallar Odası Genel Sekreteri Ayşegül Yazıcı ve Nazilli Berberler Odası eski Genel Sekreteri Sefa Yazıcı’nın biricik oğulları Onur görkemli sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı.

 

Nazilli Belediyesi’ne ait Ahmet Şensan Kültür Merkezinde yapılan görkemli sünnet törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Bakkallar Odası Başkanı Fatih Astepe, oda başkanları, çalışanları, dostları, yakınları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

 

DAVUL ZURNALARLA HARMANDALI OYNANDI

Sefa ve Ayşegül Yazıcı çifti davetlileri kapıda karşıladı. Davetlilerle yakından ilgilenen Yazıcı çifti, masalarına kadar eşlik etti. Sünnet töreninde davetlilere bölgenin yöresel yemekleri ikram edildi. Sünnette geleneksel olarak araçlarla şehir turu yapıldı. Tur sonunda cemiyetin en mutlu çocuğu Onur Yazıcı, davullarla, zurnalarla harmandalı oynadı.

YAZICI, CEMİYETE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Baba Sefa Yazıcı yaptığı açıklamada, “Oğlum Onur Yazıcı bugün erkekliğe ilk adımını attı. Rabbim bütün çocukların sünnetini sağlıklı bir şekilde yaptırmasını nasip etsin. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a, esnaf odası başkanlarına, genel sekreterlere, ailelerimize, dostlarımıza, uzaktan ve yakından gelerek bizleri onore eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP