Yesevi Hareketinden Vali Canbolat’a Ziyaret
538 okunma

Yesevi Hareketinden Vali Canbolat’a Ziyaret

ABONE OL
7 Aralık 2023 21:35
Yesevi Hareketinden Vali Canbolat’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yesevi Hareketi Derneği Aydın temsilciliği ve Yesevi Arama Kurtarma Aydın ekibi Aydın Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete Yesevi Hareketi Ege Bölge başkanı Ahmet Atay, Aydın il başkanı Hidayet Karabay ve Arama Kurtarma ekip lideri Özgür Özkan’la beraber arama kurtarma ekibinden gönüllüler katıldı.

Ziyaret sırasında Ahmet Atay Yesevi Hareketi Derneği’nin Türkiye teşkilatlanması ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Hidayet Karabay da Yesevi Hareketi Derneği’nin Aydın’daki teşkilatlanması, Aydın’daki faaliyetleri ve hedefleri ile ilgili bilgiler verdi ayrıca arama kurtarma ekibinin kurulduğunu da belirtti.

Arama Kurtarma lideri Özgür Özkan da arama kurtarma ekibinin aldığı eğitimler yaptığı faaliyetler ve Afad’la yapılan akreditasyonla ilgili Vali Canbolat’a bilgiler verdi. Vali Canbolat kendisinin de deprem sırasında Gaziantep’te Koordinatör vali olarak yer aldığını arama kurtarma ekiplerine çok ihtiyacımız bulunduğunu ve bunu bölgede bizzat gördüğünü söyledi. Yesevi Hareketinin bir arama Kurtarma Ekibi kurmasının Aydın için bir kazanım olduğunu bu ekiplerin sayısının artması gerektiğini söyledi ve Yesevi araba kurtarma ekibine desteğini belirtti.

İl Başkanı Hidayet Karabay da Vali Canbolat’a desteği için teşekkür etti. Aydın ve Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini bunun için de Aydın halkından destek beklediklerini belirtti. Samimi bir havada geçen ziyaret Vali beyin ekibe başarı dilekleriyle son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP