672 milyon 490 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi
102 okunma

672 milyon 490 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi

ABONE OL
3 Nisan 2023 10:03
672 milyon 490 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Menderes ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda 4 ayrı depoda 672 milyon 490 bin bandrolsüz makaron ve 1,5 ton kıyılmış tütün ele geçirildi. Bu miktarın, Türkiye’de tek seferde ele geçirilen en yüksek makaron miktarı olduğu belirtildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı yaptığı ileri sürülen şüphelilere yönelik yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 30 Mart’ta operasyon düzenledi. Menderes ilçesindeki 4 ayrı depoya eş zamanlı yapılan baskınlarda 672 milyon 490 bin bandrolsüz makaron, 1,5 ton kıyılmış tütün ele geçirildi. Bu miktarın Türkiye’de tek seferde ele geçirilen en yüksek makaron miktarı olduğu belirtildi. Şüphelilerin, makaron ve tütünleri ihracat için üretilmiş gibi göstererek kiraladıkları depolarda sakladıkları ve buralardan da piyasaya sürdükleri belirlendi.
Operasyonda şüpheliler H.Ş., A.S. ve B.D. gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.D. tutuklandı, diğer 2 kişi ise serbest bırakıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP