Acılı Baba İsyan Etti!
1103 okunma

Acılı Baba İsyan Etti!

ABONE OL
26 Nisan 2024 15:06
Acılı Baba İsyan Etti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz aylarda Nazilli’de bulunan bir iç çamaşırcı da işlenen cinayet sonucu kızını toprağa veren acılı baba isyan etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in Denizli programınına katılan 17 yaşındaki Ömür Arslan’ın babası Hilmi Arslan Genel Başkan Özgür Özel’e isyan etti.

31 Mart Yerel seçimlerinde uzun bir aradan sonra Denizli Büyükşehir Belediyesini CHP’nin almasıyla il başkanlığını ziyarete gelen Genel Başkan Özgür Özel, basın açıklaması yaptığı sırada acılı baba ‘CHP nerede Devlet nerede’ diyerek feryat etti.

”ÖMRÜ UZUN OLSUN DİYE ADINI ‘ÖMÜR’ KOYDUM”

17 Yaşındaki kızını kendi elleriyle toprağa verdiğini belirten acılı baba Arslan;”Ankara’ya üye katılımına giderken konvoylarla götürüyorlardı. Kızımın cenazesine CHP’den bir Allah’ın kulu gelmedi, başın sağ olsun demedi. 17 yaşındaki kızım öldü, ciğerlerim yanıyor. Melek gibi kızımı kendi ellerimle toprağa verdim. Kızımı PKK’lılar öldürdü. Nerede devlet, nerede adalet? Ben kızımı kendi ellerimle toprağa verdim. İsmini de dünyaya gelmeden önce ömrü uzun olsun diye ‘Ömür’ koydum.” dedi.

”ALLAH ERTUĞRUL TETİK’TEN RAZI OLSUN”

Aslen Denizli’li olduğunu ama orada hiç destek görmediğini dile getiren acılı baba Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’e teşekkür etti. Baba Arslan;”Allah Ertuğrul Tetik’ten bin defa razı olsun, o bana destek oldu. Ben Denizliliyim ama burada destek çıkan yok. Geliyorum, kapılar hep kapalı. Belediye başkanı telefonumu açmıyor. Ankara’da konuşurken arkamda olanlar, şimdi nerede? Kepçe operatörüyüm ama ekmek alacak param yok. Nerede bu CHP?”

GENEL BAŞKAN ÖZEL SÖZ VERDİ

Acılı babanın isyanına tepkisiz kalamayan Genel Başkan Özel, acılı babanın Belediye’de işe gireceğinin sözünü verdi. Genel Başkan Özel;” İlk olarak seni işe alacağız söz veriyorum. Ömür Arslanın da adını bir park yada sokağa veririz. Elimizden geleni yapacağız. Biz kimseyi geride bırakmayız.” diye konuştu.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP