AK Parti 2 ilçeye Gençlik Kolları Başkanı atadı
110 okunma

AK Parti 2 ilçeye Gençlik Kolları Başkanı atadı

ABONE OL
29 Mart 2023 11:15
AK Parti 2 ilçeye Gençlik Kolları Başkanı atadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerine Gençlik Kolları Başkanı ataması yapıldı. Gençlik Kolları İl Başkanı olan Ozan Ancın’dan boşalan Efeler İlçe Gençlik Kolları’na da hafta sonuna kadar atamanın yapılacağı belirtildi.

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları görevine Ozan Ancın’ın getirilmesinin ardından, Sultanhisar ve Yenipazar ilçelerine yeni atamalar yapıldı.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Sultanhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Ünal Mert Bayarlar, Yenipazar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına da Efekan İşbilen atandı.

AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten ile Gençlik Kolları İl Başkanı Ozan Ancın tarafından atama kararları 2 ilçe gençlik kolları başkanına teslim edilirken, İl Gençlik Kolları Başkanı Ancın, “Sultanhisar’da görevi devreden Hakan Koçyiğit ve Yenipazar’da Emre Aslan kardeşimize bugüne kadar sürdürdükleri gayretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Yeni arkadaşlarımızın da birlik ve beraberlik içerisinde görevlerini en iyi şekilde yürüteceklerini umuyorum. Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanımızın da hafta sonuna kadar ataması yapılacak” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP